Most 10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat az MPL szállítási módokkal*! További részletekért kattints ide!

Örökbe fogadok egy ovit - a Váncsodi Mesevilág Óvoda támogatása

2023 szeptember 12 2 perc olvasás

Váncsodi Mesevilág Óvoda

A Játéksziget adománygyűjtő program keretében olyan játékokat gyűjtünk, melyeket már nem használnak a gyerekek, azonban jó állapotban vannak. Ezeket a játékokat összegyűjtjük és eljuttatjuk különböző helyszínekre országszerte, ahol hatalmas örömmel fogadják őket. A Játékszigettel már mi is több alkalommal segítettünk óvodákat az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalom segítségével. Legutóbb a Váncsodi Mesevilág Óvoda gyermekeit leptük meg.

Váncsodi Mesevilág Óvoda

Váncsod Hajdú- Bihar megye egyik kis települése. Maga a település is hátrányos helyzetű. Az intézményt pályázat útján felújították 5 évvel ezelőtt, de a szükséges alapvető felszereltségek minimumát kapták meg. Hiába az épület, a szükséges adottságok nagyon szegényesek, amivel a gyermekeknek megadhatnák mindazt, ami otthon, sok család esetében nincs is jelen életükben. A településen nincs több Intézmény csak az óvoda, ezért létfontosságú a település szempontjából is a fenntartása, és ápolása.

A Váncsodi Mesevilág Óvoda beszámolója

„Csodálatos játszódélelőtté vált egy hétköznapi napunk. Egy reggel még nem is sejtettük milyen nagy játszóélményekben lesz a Váncsodi Mesevilág Óvoda gyermekeinek része addig, amíg meg nem érkezett a csomagküldő szolgálat. Nagy izgalommal bontogattuk ki közösen a JÁTÉKSZIGET által küldött hatalmas dobozokat. A sok- sok játékért nem is tudjuk hálánkat kifejezni, nem tudjuk szavakba önteni így hát NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Váncsodi Mesevilág Óvoda

Nemes önzetlen hatalmas értékeket közvetítő kezdeményezést indítottak el az Óvodák számára, megerősítették bennünk a hitet, hogy vannak még csodák.

A gyermekek szemében az öröm, a boldogság a nagy érdeklődés a kíváncsiság tükröződött, ami számunkra a leges- legfontosabb.

EGY KINCSESLÁDA! - kiáltott fel egy kisfiú, aki annyira boldog volt, mert nem látott még ilyet. A nevelőtestület számára is kincseket tartalmazott, hiszen nagyon örültünk a meséskönyvnek, amiből nap, mint nap olvashatunk fel a gyermekeknek, hiszen sokan csak az óvodában hallgatnak mesét.

MÁSNAK NINCS ILYEN A VILÁGON!- és illedelmesen megkérdezték, hogy játszhatnak –ezzel a játékkal.

Csodálkozással teltek a percek, hiszen a sok-sok játék elvarázsolta őket. 

MEKKORA AUTÓ! – még nem is láttam ilyet, csak a TV- ben!

Az intézményünk, a nevelőtestület minden tagja nevében köszönjük mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult az óvodás gyermekeink hatalmas öröméhez.

Hiszen tudjuk, hogy a gyermekek kiegyensúlyozott játékélménye hozzájárul a tanulási képességek kialakításában, a további életszakaszaik megalapozásában.”

Baloghné Tóth Andrea óvodavezető

örömteli bontogatás

Így adományozhatsz te is

Valamennyi Játéksziget játékboltba behozhatod a megunt, de még jó állapotban lévő játékokat, mi pedig eljuttatjuk azoknak a gyerekeknek, akiknek ezzel hatalmas örömet tudsz okozni! Cserébe pedig, megajándékozunk egy 500 forint értékű kuponnal, melyet a Játéksziget játékboltjaiban tudsz felhasználni! A program kiváló lehetőség nyújt a gyerekek környezettudatos nevelésére is. A még teljesen használható játékok így nem egy szeméttelepre, hanem olyan gyerekekhez jutnak el, akiknek egy-egy ilyen csomag felér, a karácsony örömével.

 

Kapcsolódó játékok: #Játéksziget játékboltok#játékok ovisoknak, #játékok fiúknak, #játékok lányoknak, #kreatív játék


Blog témájú írások

gyermekek világnapja
Szeptember 20-a a Gyermekek Világnapja

2023 szeptember 20 2 perc olvasás

Így lehet kreatív az írástanulás otthon
Így lehet kreatív az írástanulás otthon

2023 szeptember 08 3 perc olvasás

Magyarul beszélő Bing plüss a hónap játéka
Magyarul Beszélő Bing plüss – A hónap játéka

2023 szeptember 04 3 perc olvasás