Miért érdemes a Játéksziget adományprogramján keresztül adományozni?

2024 január 29 2 perc olvasás

Játéksziget adományprogram

Köszönjük, hogy Te is segítettél a Játéksziget adományprogramján keresztül!

Január a számvetések időszaka. Sokan mérlegeljük az előző évünket, és tervezzük az előttünk álló időszakot. Így a meleg szoba nyugalmában ülve, az ünnepi hangulat elmúltával könnyű elfelejteni azokat, akik alapvető dolgokban szenvednek. Sok gyermek számára még egy meleg étel is kiváltság, nemhogy a legújabb trendeket követő játékok. Ezért tartjuk fontosnak, hogy egész év során tegyünk azért, hogy a nélkülöző gyerekek arcáról is öröm sugározzon könnyek helyett.

A Játéksziget Adomány programja nem csak a karácsonyról szól.
Évek óta sikeres programunk nem csak az ünnepek idejére korlátozódik. Egész évben lelkes adományozóink segítségével gyűjtjük, válogatjuk és osztjuk az adományokat, hogy minél több gyermek érezhesse a szeretet és segítség erejét.
A 2023-as év számokban
Lelkes adományozóink segítségével 2023-ban 106 karton adományt osztottunk ki, amivel közel 2000 gyereknek csaltunk mosolyt az arcára. Köszönjük annak a 15 szervezetnek, akik ebben az évben segítségünkre voltak, hogy igazán jó helyre kerüljenek a játékok. Szintén köszönjük mindazoknak a vásárlóinknak és adományozóinknak, akik 2023-ban is a Játéksziget adomány programját választották, hogy segítsenek.
Az adományozás legyen egy tudatos jócselekedet
Manapság a zero waste jegyében talán egyre tudatosabbak az emberek mind a vásárlás, mind az adományozás terén. Ugyanakkor nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy csak olyan megunt játékok kerüljenek az adomány dobozba, amik szép állapotúak és saját gyermekünknek is szívesen adnánk. Hiszen egy használhatatlan játékkal – ugyan jó szándékból – de még mélyebb sebeket ejthetünk egy sérült léleknek.
Ne féljünk bevonni a gyerekeket a játékok adományozásába, hiszen ezzel megtanulják a jótékonykodás fontosságát, illetve a gyerekek is aktívan részesülhetnek az érzésből:
ADNI JÓ!
Az idei évben is várjuk lelkes támogatóinkat, hogy együtt folytathassuk a Játéksziget Adományprogramját. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben az eredményes évben, és várunk mindenkit szeretettel a következő év kihívásaiban!


További tartalmak ’Adományprogram’ és az ’Örökbe fogadok egy ovit’ témakörökben:

#Adomany cikkek:
3 tipp, hogyan adományozd el a régi játékokat
Játéksziget Adományprogram
Ismered a Játéksziget adománygyűjtő programját?
Az Ukrajnából hozzánk érkező gyerekeknek játékokkal igyekszünk segíteni
Adományprogram - Beszámoló a Józsefvárosi Családgondozó támogatásáról


#Örökbefogadokegyovit cikkek:
Örökbe fogadok egy ovit
Örökbe fogadok egy ovit – Beszámoló az Ifjúságért Egyesület Családok Átmeneti Otthonából
Örökbe fogadok egy ovit - a Váncsodi Mesevilág Óvoda támogatása
Örökbe fogadok egy ovit – Beszámoló a Majd Megnövök Baptista Óvodából

#Adományprogram #Örökbefogadokegyovit

 

Tetszett a cikkünk? Szívesen olvasnál még ilyen tartalmakat? Görgess és iratkozz fel lentebb hírlevelünkre! Megéri, hiszen így mindig időben értesülsz akcióinkról, kedvezményeinkről.