nyar
Ezek a legjobb játékok az idén! - 4 kategóriában nyertünk az Ország Játéka versenyen!
Örömmel jelentjük, hogy játékaink idén 4 kategóriában nyertek az Ország Játéka szavazáson, a verseny történetében először!

Ezek a legjobb játékok az idén! - 4 kategóriában nyertünk az Ország Játéka versenyen!

Örömmel jelentjük, hogy játékaink idén 4 kategóriában nyertek az Ország Játéka szavazáson, a verseny történetében először! Nem győzzük megköszönni Nektek ezt a lenyűgöző sikert, hiszen az eredmények azt mutatják, nemcsak a játékszakma képviselői, de Ti is elismeritek játékaink minőségét, a gyerekeitek szívesen játszanak velük!
 
A 6. alkalommal megrendezésre kerülő nívós szakmai versenyre közel 100 játékot neveztek, ezért is hatalmas elismerés számunka ez a négyszeres győzelem. Ráadásul a zsűri szigorú értékelési szempontok alapján választotta ki a legjobbakat; többek között azt is nézte, hozzájárul-e a játék a gyerekek mentális, érzelmi világának elmélyítéséhez, milyen mértékben fejleszti a készségeit, alkalmas-e az együttjátszásra, megfelelő-e a minősége, mennyire innovatív és kreatív a játék, és ami talán a legfontosabb, mennyire jelent örömforrást a gyerekek számára!
 
 Horváth Dániel, a Formatex marketing directora átveszi a díjakat Pierrot-tól
Horváth Dániel, a Formatex marketing directora átveszi a díjakat Pierrot-tól
 
És most mutatjuk is, mely játékok nyújtanak a leginkább örömöt az idén a gyerekeknek a szakma, illetve a közönség megítélése alapján:
 
Geomag | Gravity Jump
Közönség és szakmai zsűri díj
 
A többszörös (immáron négyszeres) díjnyertes Geomag ezúttal Gravity Jump gravitációs golyópálya szerkezetével hódította meg a közönséget és a szakmát egyaránt! Nem csoda, hiszen a Geomaggal egyszerűen nem lehet mellényúlni; fiúk, lányok kedvence, sőt
amelyik háznál van ebből a mágneses építőjátékból, ott minden bizonnyal a szülők is játszanak vele titokban. A Geomag nemcsak izgalmas játék, de rengeteg területen fejleszti is a gyerekek képességeit. A Mechanics Gravitációs kilövő és elkapó játékban a fémgolyók egy igen összetett pályán fognak végig gurulni, ha jól építjük össze, az egyik golyó egy tálba érkezik útjának végén, a másik pedig egy ágyúba, ami kilövi, majd egy ugrást követően egy lejtős szakaszon gurul le, aminek a végén egy mágneses elkapó várja.
 
Tudj meg többet a fantasztikus mágneses építőjátékról: Kreativitástól a matematikai készségfejlesztésig: 5 ok, amiért a Geomaggal való játék több mint szórakozás!
 
 
Sylvanian Families | Kezdőház szett
Szakmai zsűri díj
 
Idén az örökzöld slágerjáték, a Sylvanain Families állatkák kezdő ház szettje aratott elsöprő sikert a szakmai zsűri körében. A Sylvanian Families Kezdőház szett tökéletes otthonul szolgál a Sylvanian Families családok állatfigurái számára. A különböző Sylvanian Families házak, épületek kompatibilisek, összekapcsolhatók egymással, a már meglévő Sylvanian Families házaink pedig remek kiegészítői lehetnek az újaknak. Rengeteg kiegészítő berendezést és családot tudunk vásárolni a házikóinkhoz. A Sylvanian azonban több, mint cuki játék, például remek stresszűző is.
 
Hogy mit tud még? Tudd meg bejegyzésünkből: Több, mint játék: a Sylvanian Families és a Squeezamals nemcsak cuki játékok, de hatékony stresszkezelők is
 
 
Engino | Newton törvényei
Közönség díj
 
A tavaly második helyen végzett Engino idén már az első lett a közönségszavazáson! Nagyon boldogak vagyunk, hogy így szeretitek a magyar piacra tavaly betörő építőjátékot, amely sikerét valószínű annak is köszönheti, hogy számos dologban többet nyújt, mint a hagyományos építőjátékok. Egyrészt az Engino elemeit sokféle módon egymáshoz illeszthetik a gyerekek, a sokoldalú rudak és csatlakozók pedig olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetnek. A sokféle kombinációs lehetőség miatt több kreativitásban lesz részük viszonylag már kevés alkatrész felhasználásával is. Másrészt az Engino az egyetlen építőjáték a piacon, amely motorokat, napelemeket is tartalmaz. Amikor ezek az építőjátékok egyben motorizáltak is, a gyerekek sokkal izgatottabban építik fel a modelleket, és a kíváncsiságuk is felébred a mechanika iránt. A díjnyertes Engino Newton törvényei azért is lett ennyire népszerű, mert segítségével kiléphetünk a fizikaszertár kicsit poros atmoszférájából, és valami egészen új, kreatív világba léphetünk. A Newton törvényei szettel megismerhetjük ezeket az amúgy csöppet sem száraz elméleteket, és kísérletezhetünk a potenciális és a mozgási energiával. A játék szettből 8 működő modellt tudunk megépíteni, például gyorsulási autót, ütköző autót, gravitációs ventillátort, mozgó kabint, katapultot és a léggömb hajtású repülőt. 
 
 
Milyen készségeket fejleszt az Engino építőjáték? Tudd meg blogunkból! Engino: egy építőjáték, mely mesterfokra emelte a játékos tanulást
 
Köszönjük a megszavazott bizalmatokat, támogatásotokat, ezzel az újult erővel készülünk a jövő évi megmérettetésre!
 
A Játéksziget csapata

Hozzászólás írása

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagynunk, hogy látszódjon az oldalon.