Húsvéti készülődés – most egy kicsit másképpen...

2020 március 23 2 perc olvasás

Húsvét gyerekekkel

Vagy mégsem? Lehet, hogy most az egyszer végre igazán megadjátok a gyerekekkel a módját és minden napra jut egy kis kézműveskedés, hiszen úgyis egész nap otthon vagytok? Ne feledkezz meg a nyuszi ajándékokról se, amit ezúttal egy kicsit trükkösebben kell ugye beszerezned, hiszen az árgus szemek mindenhova követnek most...

Időben gondolj a húsvéti ajándékokra!

Lassan be kell látnunk, hogy ez a húsvét bizony most más lesz, mint a többi. Lehet, hogy elmarad a locsolkodás és a nagy családi sonkaparti, a gyerekeknek azonban akkor is meg kell teremtenünk a húsvét varázsát, ha törik, ha szakad.
Érdemes már most gondolkodni a húsvéti ajándékokon és nem az utolsó 1 hétre hagyni a beszerzést, hiszen ki tudja milyen leterheltek lesznek akkor a futárcégek. Rendeld meg a húsvéti ajándékokat online mihamarabb és ha tudod, hogy érkezik a futár, gyorsan ültesd le a gyerekeket mesét nézni, így lesz időd elrejteni a dobozokat.
És igen, tudjuk, hogy ezerfelé jár most az agyad (otthoni tanulás stb.), úgyhogy máris adunk neked pár tippet a húsvéti ajándékok kitalálásához!
Baby Shark játék
Húsvéti ajándéktippek

Az idei tavasz egyik legnagyobb slágerei a LEGO DOTS játékok! Hallottál már erről az új, kreatív LEGO kollekcióról? Csupa-csupa színes kis LEGO csempe, amivel a gyerekek kedvükre díszíthetik saját LEGO karkötőjüket, asztali tolltartójukat, fényképtartójukat vagy éppen ékszerállványukat! Képzeld, Londonban egy egész LEGO DOTS házat is kidíszítettek DOTS csempékkel! Kattints ide, ha kíváncsi vagy rá!
A másik tuti tippünk a Baby Shark rajongóknak szól! Ismered a Baby Shark dalocskát? Tudod, ezekre a cuki, színes cápákra gondolunk, akik azt a fülbemászó dalt éneklik!
A gyerekek nagy örömére végre itt vannak a zenélő Baby Shark plüssök is! Ennek a fajta Baby Shark plüssnek például mozgatni lehet a száját és a cápa báb a mozgatás ritmusa szerint gyorsabban vagy éppen lassabban énekli a dalt. Csuda jó móka a gyerekeknek!

Húsvéti készülődés gyerekekkel

Ha legközelebb eljutsz a boltba vagy online rendelsz, gondolj a tojásfestékre is, anélkül ugyanis tényleg nem húsvét a húsvét!
Nézz körül otthon, keress elő színes papírokat, kartonokat (ha nincs, nagyobb papírdobozokat is szétvághatsz) és készítsetek húsvéti üdvözlőlapokat. Színezzetek, fessetek, jöhetnek matricák is rá stb.
A postára ugyan most nem fogjátok elvinni, a nagyszülőknek azonban le tudjátok fotózni és elküldhetitek online. Hidd el, így is nagy lesz az öröm és legalább egy picit tudnak kedveskedni a gyerekek az épp távol lévő barátoknak és rokonoknak!

Blog témájú írások

Újrahasznosított játékok
Geomag építőjátékok 100% újrahasznosított műanyagból

2020 szeptember 28 2 perc olvasás

Kreatív játék lányoknak
Kreatív LOL Surprise játékok lányoknak

2020 szeptember 24 2 perc olvasás

Bing nyuszi játék
Íme a legjobb Bing és barátai játékok!

2020 szeptember 24 2 perc olvasás