Mikulás promóció részletes játékszabályzata

„Mikulás” promóció részletes játékszabályzata

 

  1. A Promóció szervezője:

a „Mikulás” promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója a Formatex Kft. (székhely: 1112 Budapest, Rétkerülő út 41.) és az EP Line Kft. (székhely: 1037 Budapest, Bokor u. 15-21.), a továbbiakban: "Szervezők".

  1. A Promóció időtartama

A Promóció 2018. november 28-tól 2018. december hó 6-ig vagy az üzletekben található készlet erejéig tart.

  1. A Promóció menete

A Játék menete: A Mikulás promócióban résztvevő személy, a  www.jateksziget.hu weboldalon minimum 5000 Ft értékben megrendelést ad le a promóció időtartama alatt, mely rendelést átvesz, és annak ellenértékét kifizeti. Így jogosulttá válik a 40 darab Ország Játéka díjnyertes termék egyikét megnyerni: 10 db Sylvanian kezdő ház szett (cikkszáma: SLV5242), 10 db Lucy interaktív kutya - énekel és táncol (cikkszáma: LUC95854) 10 db Geomag Gravity Jump Run (cikkszáma: 20GMG00774), 10 db Engino Newton törvényei (cikkszáma: ENGST07).​ Minél több, minimum 5000 Ft értékű megrendelést ad le a játékban résztvevő személy, nyerési esélyei annál nagyobbak.

A nyeremények sorsolásának időpontja: 2018. december 14. A sorsolást Szervező email címek alapján, véletlenszám generátor segítségével bonyolítja.

A nyerteseket Szervező emailben értesíti. A nyertesek a nyereményeket postai úton kapják meg, előzetes címegyeztetést követően.

A nyertes nyitott arra, hogy nyereményével fotót készít, és azt elküldi Szervező részére az info@jateksziget.hu email címre.

 

  1. Vegyes rendelkezések

A Szervezők a jelen Promóciós szabályzatban meghatározottakon túlmenő egyéb nyereményt nem adnak át. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre vagy más nyereményre át nem válthatók. A Szervezők, valamint a Szervezők által a Promóció lebonyolításában résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártérítési, kártalanítási igényt a Promócióban való részvétel során, a Promóció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Promóció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A részletes Promóciós szabályzat elérhető a www.jateksziget.hu weboldalon, valamint a Szervező székhelyén. A Szervezők a Promóció lezárulása után 60 napon túl semmilyen, a Promócióval kapcsolatos reklamációt nem fogadnak el.

 

Budapest, 2018 november 27.

Formatex Kft., 1112 Budapest, Rétkerülő utca 41.

Szervezők