Találd meg kedvenc Bing játékodat

Ismerkedj meg Bing barátaival

Bing
A mese főhőse Bing nyuszi, egy három év körüli kis nyuszi. A karakter pont olyan, mint egy átlagos három éves kis óvodás gyerek, állandóan kíváncsi, vicces, és nyitott a világra. Talán ez is lehet a mese igazi varázsa, hiszen a legkisebbek számára is érdekes történteket során rengeteget tanulhatnak a gyerekek a világunkról.

Flop
Flop a szülőt megszemélyesítő jó barátja Bing nyuszinak. Flop, ha úgy tetszik terelgeti Binget, segít neki számos helyzetben, és vonja le a tanulságokat Bing nyuszival közösen. Flop nyugodt természetű, mindig segítőkész figura.

Hoppitiy
Bing szuperhős plüss figurája, egyben kedvenc játéka, és elengedhetetlen alvótársa Hoppity. A történetben Hoppity is rendszeresen feltűnik, számos epizódban pórul jár a plüss figura, például mosogató vízbe esik, vagy Bing elhagyja a parkban, de Flop segítségével mindig happy end a történet vége, bármekkora bajba is keveredne Hoppity.
Bing barátai: Sula, Amma, Pando, Paula, Coco, Charlie
Bing nyuszit számtalan remek barát, játszótárs veszi körül, akikkel rendszeresen találkozik, és bonyolódnak különböző élethelyzetekbe, amit végül mindig sikeresen megoldanak. A kedves kis elefánt kislány Sula áll Bing nyuszihoz legközelebb. Sula életében is akad egy szülőt megszemélyesítő karakter, ő Amma. Pando egy igazán kis cserfes panda, az őt óvó felnőtt neve Paula. Coco egy idősebb, 5-6 év körüli nyuszi lány, akinek egy Charlie nevű, még csecsemő testvére is van.
 

Légy kreatív Binggel!

Bing az Instagramon