Úti játékok kamaszoknak - kütyüzés helyett

2020 június 11 2 perc olvasás

Útijáték nagyoknak

Nem akarod, hogy végigkütyüzzék a gyerekeid a hosszú autóutakat? Akkor bizony fel kell kötnöd a gatyádat és néhány olyan izgalmas úti játékot kell elővarázsolnod a táskából, amit garantáltan nem fognak tudni letenni a kezükből!
Mutatunk most három olyan úti játékot, aminek biztosan sikere lesz majd, még a kritikus kamaszoknál is!

Rubik játékok utazáshoz

Rubik Ernő játékai a mai napig nagyon népszerűek világszerte, úgyhogy ha eddig csak a Rubik kockát ismerted esetleg, akkor itt az idő megnézni a többi Rubik játékot is! Egytől egyik alkalmasak utazáshoz, hiszen semmire nincs szükség hozzájuk, csak két kézre és némi türelemre.
A Void Puzzle például nagyon hasonlít a klasszikus Rubik kockához, ennek a kockának azonban hiányzik a közepe! Ezt is hasonlóan kell kirakni, mint a többi Rubik kockát, azzal a különbséggel, hogy a középső részére nem kell figyelni. Könnyűnek tűnik első hallásra? Pedig nem az, hidd el! Jó néhány kilóméteren át lehet próbálkozni a kirakásásval egy hosszú utazás alatt!

Mindentudorka játékok

A Mindentudorka egy klasszikus kvízjáték, amit a kocsiban is kényelmesen lehet játszani, hiszen a játékkártyákon kívül semmi nem kell hozzá. Összesen kilenc különböző Mindentudorka készlet létezik és minden doboz harminc kártyát tartalmaz, melyeken igaz vagy hamis állítások és feleletválasztós kérdések váltogatják egymást. A játékosok mindig eldönthetik, hogy a kezdő vagy a haladó szintű kérdésekre szeretnének válaszolni, ugyanis minden kártyán 3-3 szerepel mindkét fajtából.
Nagyobb gyerekeknek érdemes az emberi test, a világűr, a tudományok világa, a világ országai és a világ csodái készletek közül választani, ezek biztosan kellő kihívást rejtenek nekik.
Igazi családi játék egyébként, hiszen a felnőttek számára is bőven akad gondolkodnivaló és meglepetés a játék során, szóval akár az egész család együtt játszhat vele az utazás alatt.
Útijáték kamaszoknak
OkosTojás, nem csak okostojásoknak

Hallottál már a SmartEgg játékról? A Smart Egg egy különleges 3D-s logikai játék, amely egy magyar férfi találmánya. A játék lényege, hogy a tojás belsejében húzódó labirintuson keresztül a starttól egészen a célig kell eljuttatni a tojáshoz tartozó kétgömbös pálcikát.
Az útközben jelentkező akadályokat a tojás forgatásával lehet legyőzni és addig-addig kell ügyeskedni, míg végül kibukkan a pálcika a célnál! Rengetegszer lehet újra játszani, mindig rejt magában kihívást a játék.
Utazáshoz érdemes a három darabos SmartEggkészletet választani, így folyamatosan lehet cserélgetni a tojásokat. Te is imádni fogod, meglátod!

Blog témájú írások

ajándék ötletek gyerekeknek
TOP 10 ajándék ötlet gyerekeknek idén karácsonyra

2021 október 26 5 perc olvasás

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás