nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

LEGO Dots – kézműves kreatív készletek a LEGO-tól

LEGO Dots – kézműves kreatív készletek a LEGO-tól

Azt hitted, hogy a LEGO már nem tud nagyobbat gurítani? Akkor figyelj! A márciustól kapható LEGO Dots szettekkel egyedi kiegészítőket lehet majd megalkotni, többek közt asztali tolltartót, képkeretet, ékszertartót vagy éppen karkötőt!

A LEGO Dots inkább kézműves készlet, mint építőjáték

A LEGO-tól már megszoktuk és el is várjuk, hogy mindig valami újat mutasson. A Dots szetteket a legfanatikusabb LEGO rajongók már több mint egy éve várják, most azonban már nem titok többé, hogy márciustól simán elkészíthetjük például a saját LEGO karkötőnket is, méghozzá akár minden nap más fajtát!
A LEGO Dots szettekben a megszokott építőelemek helyett lapos, színes, két dimenziós elemek vannak, így sokkal inkább hasonlítanak egy kézműves kreatív játékhoz, mint egy építőkészlethez.
Persze a LEGO ezúttal sem bízott semmit a véletlenre! Világszerte több mint 10 ezer szülőt és 7 ezer gyereket vontak be egy felmérésbe, amely során megállapították, hogy a gyerekek azokat a játékokat kedvelik jobban, amelyet a saját ízlésük szerint formázhatnak. Ennek alapján született meg a Dots, amelynek épp az a lényege, hogy rengeteg variációban kombinálhatóak egymással az elemek az alkotó kedve szerint!
LEGO Dots játékok
Milyen LEGO Dots szettek lesznek?

Első körben az alábbi készleteket lehet majd megvásárolni: öt különböző karkötőszett, három különböző képtartó készlet, ékszertartó állvány, ananász alakú asztali tolltartó. A LEGO Dots termékek ára várhatóan 15 és 20 euró között alakul majd.
A készletekhez egyébként kiegészítő szettet is lehet majd vásárolni, amely további dekorációs, emojis, csillogós és vicces díszítőelemeket tartalmaz majd.
A Dots termékek ugyan még nem kaphatóak, viszont egészen egyedi módon már elkezdte őket bemutatni a LEGO a nagyközönségnek. Konkrétan felépítettek Londonban egy ötszobás LEGO Dots házat, amely az új termékek egyedi szín- és mintavilágát tükrözi és még egy két és fél méteres csúszda is helyet kapott benne! Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni a LEGO Dots házról!

LEGO Dots akár felnőtteknek is!

A LEGO újdonsága 6 éves kor felett javasolt, de remekül elszórakoznak majd vele a kamaszok is, hiszen pont ez az az időszak, amikor szívük szerint mindenüket egyedivé varázsolnák, beleértve a szobájukat és a sulis cuccaikat.
Bár a Dots kifejezetten a gyerekeket célozza meg, biztosan sok felnőtt sem akar majd kimaradni a mókából, ahogy azt a LEGO játékok esetében már megszoktuk! Ugyan lehet, hogy kevés felnőtt vállal be egy LEGO Dots karkötőt, egy egyedi LEGO tolltartó, gémkapocstartó vagy képkeret azonban már simán megállja a helyét akár a munkahelyi íróasztalon is!

Képek forrása: Lego.com