Egyszerű tippek és kiegészítők a farsangi jelmezek mellé

2023 január 25 2 perc olvasás

farsangi kiegészítők

Arcfestéssel, arcra tehető csillámtetoválással vagy gyereksminkekkel nagyon egyszerűen és költséghatékonyan fel lehet dobni egy farsangi jelmezt. Sőt, akár ezekből is ki lehet indulni, ha épp nincsen ötletetek, aztán elég csak néhány kiegészítőt készíteni és már indulhat is a farsangi buli!
Megmutatjuk nektek az aktuális kedvenc farsangi kiegészítőinket, amiket a bölcsődés farsangra ugyanúgy be tudtok vetni, mint a nagyobb gyerekek jelmezes farsangján!

Különleges csillámtetoválás segítségével is ám lehet jelmezt varázsolni!

A Glitza csillámtetoválások bevetésével és egy-két apró kiegészítő felhasználásával szó szerint pillanatok alatt össze lehet dobni egy jelmezt! Az állatos arctetováló Glitza készlettel például nagyon könnyű bármilyen állatjelmezt varázsolni, akár bölcsis farsangról, akár felnőtt farsangi buliról van szó. Összesen tizenkét féle sablon van a dobozban, amit szuper könnyű feltenni a bőrre, ráadásul utána még fel is lehet dobni a mintát a dobozban található színes csillámporokkal.
Ennél könnyebben nem is tudnál mondjuk cicajelmezt csinálni, hiszen a cicás sablonon kívül tényleg csak egy farkincára van szükség és kész is van a jelmez! Hippijelmezhez jöhetnek a hippi stílusú tetkók, a hawaii táncosnő pedig viselhet hawaii mintákat idéző csillámtetkókat, hogy csak néhány ötletet említsünk a Glitza kínálatából!
Érdemes végigböngészni a Glitza csillámtetkókat a farsangi időszakban, mert egész biztosan találtok majd köztük klassz kiegészítőket!
farsang kiegészítő
Az arcfestékekkel tényleg nagyon könnyű bánni!

Az arcfestéssel nem lehet mellényúlni, hiszen temérdek videót lehet már találni hozzá a neten és tulajdonképpen bármelyik jelmezhez szuper jól lehet kiegészítőként is használni az arcfestékeket. Arról nem is beszélve, hogy egy csomag arcfesték nagyon sokáig elég, így akár a legközelebbi gyerekzsúron is be lehet vetni vagy oda lehet adni a gyerekeknek bármikor, hogy szabadon alkothassanak vele.
Ne aggódj, ezeket a gyerekeknek való arcfestékeket nagyon könnyű lemosni a bőrről, az esti fürdésnél könnyedén elbántok majd vele!

Használjunk -e valódi sminket a gyerekek arcán farsangkor vagy inkább ne?

Semmi nem történik, hogy egy évben egyszer a saját sminkünkből használunk a gyerekek pofijára, azonban számítani kell rá, hogy a kicsik finom bőre nem biztos, hogy jól reagál rá, de ez persze nagyban függ a smink minőségétől is.
Ha van rá lehetőségetek, próbáljátok ki a sminkeléshez a Martinelia gyereksminkjeit, hiszen az összes Martinelia kozmetikum biztonságos a gyerekek számára, mivel egytől egyig hipoallergén termékek, így garantáltan biztonságban van a kislányok bőre a szépítkezés során.
A valóban gyerekbarát kozmetikumokkal pedig akár még a gyerekek is bátran kísérletezhetnek, hiszen melyik kislány ne szeretne úgy játszani a sminkekkel, mint a nagyok?
farsangi jelmezek egyszerűen
Olcsó jelmezötletek farsangra, amiket bárki meg tud csinálni!

Nagyon sok olyan jelmez ötletünk van ám, ha átnézed a farsangi kínálatunkat, amihez a fentiek közül elég akárcsak egy ötletet bevetni pluszban és már kész is van a jelmez! Filléres, ugyanakkor nagyon mutatós jelmez valósítható meg például egy ilyen egyszerű bohóckalappal is. Arcfestéssel festesz hozzá egy mókás bohócarcot és nincs is szükség semmi másra, mint valami igazán színes pólóra és nadrágra és már kész is van a jelmez.
Vagy ez a tüneményes Minnie egér jelmez, amihez csak egérpofit kell rajzolni a kislányodnak és olyan élethű Minnie lesz belőle, hogy mindenki azonnal felismeri majd benne Mickey egér barátnőjét!

Ha további házilag elkészíthető jelmezekre vagy kíváncsi, amik olyan vagányak, hogy simán el lehet vele hozni akár a jelmezverseny fődíját is, kattints ide! Olaf jelmez, otthon elkészíthető Lego jelmez és pattogatott kukorica jelmezre is mutatunk egyszerű ötleteket a korábbi blogbejegyzésünkben.

Blog témájú írások

rejtvényfejtők napja
Tudod, hogy miért épp február 3-a a Rejtvényfejtők Napja?

2023 február 01 3 perc olvasás

sminkkészlet gyerekeknek
Mitől jó egy gyereksmink? Ismerd meg a Martinelia sminkeket!

2023 január 31 3 perc olvasás

programötletek télen
Téli programajánló családoknak

2023 január 30 3 perc olvasás