A Játéksziget ötödik alkalommal is MagyarBrands díjban részesült!

2021 október 12 2 perc olvasás

Magyar Brands Játéksziget

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy a Játéksziget immáron ötödször részesült MagyarBrands díjban! 2017-ben díjaztak minket először a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában, azóta pedig minden évben elnyertük ezt a megtisztelő díjat.

A MagyarBrands díj a kiválóságot jelképezi

A MagyarBrands Program tizenkét éve értékeli azokat a magyar márkákat, amelyek kiválóságukkal kiemelkednek a többiek közül. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében magyarok vettek részt.
A díj aktív segítség a fogyasztók számára is, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések meghozatalában fontos iránytűként működik. Óriási büszkeség a számunkra, hogy a Játéksziget is évek óta a MagyarBrands díjazottak táborába tartozik!

A vásárlói elvárásokra is hatott a pandémia

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke az idei évben arra is kitért, hogy ezekben az időkben még a szokásosnál is nagyobb jelentőséggel bír a vásárlók elismerése:
„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nemcsak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak.”

Köszönettel tartozunk vásárlóinknak!

Köszönjük a Ti támogatásotokat is, hiszen minden vásárlónk hozzájárult ehhez a sikerhez! Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy élmény legyen nálunk a vásárlás, akár az üzleteinkben, akár a webáruházunkban találkozunk!

A Játékszigetben mindig megtaláljátok az épp aktuális újdonságokat és az örökzöld játékokat is, hiszen több mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk már, hogy mire vágynak a gyerekek és melyek azok a játékok, amit a szülők is örömmel adnak a gyermekeik kezébe. Tudtad, hogy ma már számos újrahasznosított anyagból készült játék is megtalálható a Játéksziget kínálatában?

Arra pedig rendkívül büszkék vagyunk, hogy vásárlóink segítségével évről évre rengeteg rászoruló kisgyereknek tudunk örömet okozni a Játéksziget Adományprogram keretében! A hozzánk behozott, de még jó állapotban lévő játékokat ugyanis olyan intézményekbe juttatjuk el, ahol akár betegség, akár a nehéz életkörülmények miatt különösen nagy szüksége van a gyerekeknek az önfeledt játékra.

A Játékszigetben mindenkinek élmény a vásárlás

Országszerte hét Játéksziget üzletben várunk Titeket szakképzett és segítőkész eladóinkkal, akik mindig készek megtalálni a legmegfelelőbb játékot!
Webáruházunkban pedig részletes keresőink segítségével kiválóan lehet válogatni a sok ezer játék közül, ráadásul itt mindig extra kedvezményekkel is várunk Titeket!
Játéksziget Hajnóczy Soma
A gyerekek számára igyekszünk élménnyé varázsolni a nálunk töltött időt, hogy kipróbálhassák a már ismerős és a még nem ismert játékokat. Gyakran szervezünk tematikus rendezvényeket és rendszeresen vendégül látunk hátrányos helyzetű gyerekeket is az üzleteinkben. A minap például a Játéksziget Árkádba hívtunk meg 18 gyermeket a Kőbányai Gyöngyike Óvodából és az Anyaoltalmazó Alapítványtól, ahol Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok egy fantasztikus műsorral kápráztatta el a kicsiket. Nem túlzás azt állítani, hogy mindenkinek tátva maradt a szája a csodálkozástól, hatalmas élmény volt a különleges bűvészelőadás!

Blog témájú írások

Aquabeads gyöngy
Az Aquabeads gyöngyökből akár farmot is készíthetsz!

2021 október 14 2 perc olvasás

Tanuló robotpajti
Egy robot, ami együtt nő a gyerekekkel!

2021 október 08 2 perc olvasás

Lánygyerekek napja
A Lánygyerekek Világnapja - Október 11.

2021 október 06 3 perc olvasás