10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat minden Posta Pontra nov. 1-30. között!

Üdvözlünk a Játéksziget honlapján!

Nagyon örülünk a találkozásnak!

Izgalmas, inspiráló és szórakoztató – Minden látogatás a Játéksziget honlapján igazi élmény.

Hogy miért? Mert több mint 25 éves tapasztaltunknak köszönhetően olyan játékokat válogattunk össze, amelynek felfedezésével érdemes időt tölteni.

Célunk egy igazán széles választék kialakítása, hogy vásárlóink korosztály, nem, játékkategória és márka szerint válogathassanak termékeink közül.
Azt szeretnénk, ha mindenki, aki betér hozzánk – legyen az fiatal vagy idős – boldog legyen az itt töltött időtől és a nálunk vásárolt játékoktól.

A Játéksziget ahol érték a játék nemcsak a jó élmények miatt, hanem azért is, mert:

- hagyományokkal rendelkezünk: 25 év alatt sok gyermeket láttunk felnőni, akiknek szülei nálunk vették az első játékokat. Mára 9 boltból álló országos hálózattal rendelkezünk.
- bőséges a választékunk: nálunk minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatóak a webáruházunkban.
- nálunk jó dolgozni: büszkék vagyunk, hogy olyan környezetet teremtettünk, ahol a munka élvezetes, szórakoztató, ahol a csapatunk szenvedélyesen szereti a játékokat.
- játékaink megfelelnek a vonatkozó jogszabályi követelményeknek: számunkra fontos, hogy kiváló minőségű márkákat árusítsunk.
- figyelünk másokra is: az UNICEF Magyarországgal együttműködve, vásárlóink segítségével játékokat gyűjtünk hátrányos helyzetű gyermekek és családok számára, továbbá az UNICEF emblémával ellátott játékok árából a Szervezet is részesül. További részletekért olvass tovább!
- hiszünk a közösség erejében: nálunk egyszerűen nem lehet unatkozni. Facebook oldalunkon folyamatosan játékokra hívjuk közösségünket.
- van véleményünk: blogunkon mi is kipróbáljuk a legújabb játékokat, és olyan érdekes, „játékos” témákról is írunk, amelyek minden szülőt érintenek.

Óriási büszkeség a számunkra, hogy a Játéksziget évek óta a MagyarBrands díjazottak táborába tartozik! 2017-ben díjaztak minket először a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában, azóta pedig minden évben elnyertük ezt a megtisztelő díjat.

Horgonyozz le nálunk!