Impozáns játékbolt Budapest szívében, a Parisi Udvarban

A felújított Párisi Udvarban nyílt meg 2019-ben a Játéksziget legújabb üzlete, ami azért is rendhagyó és hiánypótló, mert a legendás Götz baba bolt bezárása óta nem volt a Belvárosban játékbolt.
A 300 négyzetméteres, két emeletes impozáns Játéksziget üzlet több 10 ezres játékválasztékkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!


Üzletünkben folyamatosan egyedi ajánlatokkal várunk!

Aktuális ajánlatunk:
20% kedvezmény minden teljes árú játékra!* 
Használd a Játéksziget Parisi Udvar jelszót az üzletben, és szerezd be kedvenceidet nagy kedvezménnyel!
*kivéve a LEGO termékeket

 

Üzletünk képekben:

 

A Játéksziget több egy egyszerű boltnál. A polcokra rakott gazdag termékpaletta mellett az üzlet csapata ébren tartja a gyerekek lelkesedését, folyamatosan megdolgoztatja a fantáziájukat és állandó akciókkal is várja őket. Természetesen a szakértői gárda a választást is megkönnyíti, így minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő játékot. De a szülők és az ajándékozni vágyók dolga is egyszerűbbé válik, hiszen játékspecialistáink készséggel állnak a bizonytalankodók rendelkezésére. A legújabb termékek mellett a régi klasszikusok is bővítik a Játéksziget kínálatát.

Kiemelt márkáink: Lego, Geomag, LOL, Engino, Mighty Beanz, Infinity Nado, Paw Patrol, Sylvanian Families, Barbie, Hasbro, Mattel, Galt, Crayola, Fisher Price, Hatchimals, Hot Wheels, Nerf, X Shot, Pikmi Pops, Ravensburger, Schleich, Clementoni, Disney Doorables, Djeco

Játéksziget, ahol érték a játék
A Játéksziget a kezdetektől fogva ügyelt arra, hogy tartós, jó minőségű és innovatív játékokat áruljon, de az értékteremtés azt az adománygyűjtő tevékenységet is magába foglalja, amit a cégünk már évek óta folytat. Nagyszabású jótékonysági programunk keretében egész évben várjuk üzleteinkbe a megunt, de még jó állapotban lévő használt játékokat, amelyeket az UNICEF Magyarország segítségével eljuttatunk a rászoruló gyerekeknek.
Mottónk: Nemcsak kapni, hanem adni is jó!

Az üzlet elérhetőségei:
Cím: 1052 Budapest, Ferenciek tere 10.
Telefonszám: +36 70 459 8942
Nyitvatartás:
Hétfő : 10:00-19:00
Kedd : 10:00-19:00
Szerda : 10:00-19:00
Csütörtök : 10:00-19:00
Péntek : 10:00-19:00
Szombat : 10:00-19:00
Vasárnap : 10:00-19:00