Papírtáska pályázat

 

           Rajzpályázat           

 

Pályázati felhívás

Játéksziget Delfin és a 17. FINA Világbajnokság  kapcsán

 

Nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhetsz, de akár a Te rajzod is szerepelhet a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain.

 

Nem mindennapi lehetőség, hogy a Te alkotásod köszönjön vissza rád az ország összes Játéksziget üzletében! Több ezer vásárló viheti haza a rajzoddal díszített táskákban a játékokat!

 

Téma: a Vizes Világbajnokságon részt vevő sportolók bíztatásáról, közös szurkolásról szóló rajzok elkészítése a Játéksziget kabala delfinjének megszemélyesítésével.

 

 Beküldési határidő: 2017. április 28.

 

Cím:nemkispalyas@gmail.com

Nevezési díj: Nincs

Pályázó köre: óvódás és általános iskolás gyermekek, csoportok osztályok

 

Két kategóriában hirdetünk versenyt:

 

1. kategória:csapatban készült rajzok (óvodák, óvodai csoportok jelentkezhetnek)

2. kategória:egyéni pályázatok

Facebook: www.facebook.com/jateksziget.jatekboltok

 

 Háttértörténet 

 

A Játéksziget kabala állata egy varázslatos kisdelfin, aki különleges emberi tulajdonságokkal is rendelkezik, tud beszélni, járni a szárazföldön és persze nagyon szeret a gyerekekkel játszani. Az ő neve Delfi.

Delfi nagyon szereti a sportokat, a nyarat és természetesen a vizet. Ezért már nagyon várja a magyarországi vizes világbajnokságot, hogy együtt szurkolhasson a gyerekekkel a versenyzőknek, sőt szívesen részt is vesz egy-egy versenyszámban a magyar csapatban.

De a mi kis delfinünk nagyon nem szeret egyedül szurkolni, ezért a Ti feladatotok, hogy elképzeljétek és megrajzoljátok, hogy szurkolnátok közösen a magyar csapatnak együtt Delfivel, a Játéksziget kis delfinjével.

A feladatban kimondottan figyeljetek arra, hogy Delfit miként személyesítitek meg, hogyan rajzoljátok/festitek meg, mert a legjobbnak ítélt delfin rajzok (vagy akár az egész rajz) rákerül majd a Játéksziget boltokban használt táskákra.

 

 Milyen rajzokat készítsetek? (Kötelező elemek) 

 

Küldjetek rajzokat, amelyen együtt szurkoltok vagy éppen együtt játszotok, sportoltok a Delfivel, vagy rajzoljátok meg, ahogyan valamelyik versenyszámban Delfi a magyar csapatban (Vízilabda, úszás váltó verseny, toronyugrás) versenyez.

Delfi megrajzolása és a vizes világbajnokság kapcsolata kötelező elemek, minden rajzon szerepelniük kell.

Minden rajznak címet kell adni és maximum 300 karakterben le kell írni a történetet, hogy mit és kiket látunk a képen.

 

 Hogyan küldhetitek be a rajzokat? 

 

 1.  A rajzokat fotózzátok le vagy szkenneljétek be és küldjétek el a megadott e-mail címre.

 2.  A Játéksziget 3 tagú zsűrije által kiválasztott pályaművek kerülnek majd be a döntőbe, mindkét kategóriában (egyéni és csapat).

 3.  A döntőbe kerülő rajzokra a Játéksziget Facebook oldalán lehet majd szavazni mindkét kategóriában külön-külön. www.facebook.com/jateksziget.jatekboltok

 4.  A legtöbb szavazatot gyűjtő pályamű kerülhet majd fel a Játéksziget üzletek papírtáskáira! A győztes pedig további értékes ajándékokat is nyer.

 5. Az e-mailben írjátok meg neveteket, életkorokat, telefonszámot, címet és e-mail elérhetőséget és azt is, hogy melyik iskolába, óvodába jártok (város és intézmény név)


KEDVES Óvódavezetők, Óvónők, FELNŐTTEK, EDZŐK, OSZTÁLYFŐNÖKÖK! MEGÉRI PÁLYÁZNI!

 

Bíztassák a gyerekeket közös játékra, szurkolásra, pályázásra! Nemcsak dicsőséget nyerhet a győztes, de értékes nyári ajándékokat 50 ezer forint értékben.