Infinity Nado Roadshow és Bajnokság

Infinity Nado


INFINITY NADO ROADSHOW

Az Infinity Nado Roadshow lehetőséget biztosít arra, hogy kipróbáld, milyen egy igazi küzdelem, amibe még a barátaidat is bevonhatod. Ismerkedj minél több Nadoval, hogy egyedi, személyre szabott pörgettyűvel tudj a harctérre lépni. Építsd meg a legerősebb, mindent elsöprő Infinity Nado pörgettyűt és nyerd meg a csatát!


Az Infinity Nado roadshow keretében áprilisban és májusban tesztelheted a játékokat a Játéksziget boltjaiban, sőt május végén a Vasúttörténeti Park gyereknapi eseményén és június elején, a Gyerekszigeten, illetve a Westendben igazi versenyeken is kipróbálhatod magad!

INFINITY NADO ROADSHOW – ÁPRILISBAN ÉS MÁJUSBAN TESZTELD A NADOKAT!

A Játéksziget üzletekben, illetve az Árkád Bevásárlóközpontban és a budaörsi és dunakeszi Auchanban áprilisban és májusban minden a Nadok teszteléséről szól majd. Ismerkedj a játékkal, próbáld ki, gyakorolj, hogy igazi Nado bajnok lehess a május végi és júniusi bajnokságok egyikén! A helyszínen lehetőség nyílik kipróbálni és elsajátítani a különféle Nadokat, valamint egy rövid személyiség teszt kitöltése után, megtudhatod, hogy melyik a személyes Nadod, amit megkaphatsz tesztelésre. Gyakorolhattok a tesztpályákon, sőt, a merészebbek kipróbálhatják a speciális Nado hegyeket is!


Infinity Nado Roadshow - április:


Infinity Nado Roadshow - május:


Infinity Nado országos bajnokság:


INFINITY NADO ROADSHOW - PÖRGESD FEL! NADO BAJNOKSÁG
Mindent tudsz már a Nadokról?! Most próbára teheted a tudásodat! Pörgesd fel és tarts velünk valamelyik, vagy mindegyik bajnokságon!.

Felszerelés:
A játékosok 3 db saját Nadoval és kilövővel nevezhetnek.
Amennyiben nem rendelkezel ilyennel a nevezés időpontjában, kitölthetsz a helyszínen egy személyiség tesztet. A teszt eredménye alapján megkapod a verseny időtartamára a személyes Nadodat, illetve húzhatsz még kettőt a „Nado szerencsezsákból”. Ezeket a verseny végeztével le kell adnod a Bajnokság bírójánál.

Felkészülés:
A verseny kezdete előtt a játékosoknak lehetőségük van gyakorolni a tesztpályákon, illetve a Nado műhelyben elleshetnek néhány tippet a legerősebb Nado kombinációkat illetően.

Bajnokság:
A játékosok 2 db Nado Verseny Arénában mérhetik össze tudásukat és ügyességüket.
Az a játékos nyer, aki hamarabb szerez 3 pontot. Miből jöhet össze a 3 pont?

  • Az ellenfél Nadoja leáll: 1 pont
  • Az ellenfél Nadoja kirepül az arénából: 1 pont
  • Az ellenfél Nadoja annyira megsérül, hogy pörgésképtelenné válik: 2 pont


Döntetlen esetében ugyanazokkal a Nadokkal indul újra a kör.
Egy játék maximum 3 körből áll, amelyek mindegyikében a 3 Nadoja közül 1-et indíthat a játékos. Egy Nadot egy játék során többször is felhasználhat.
A játékok pontozásának aktuális állását, és a továbbjutást egy óriás eredményjelzőn lehet követni.
A Bajnokság eredményét a nap végén tesszük közzé, akkor adjuk át a nyereményeket. Az első három helyezettet díjazzuk fantasztikus Infinity Nado ajándékcsomaggal.

TARTS VELÜNK, PÖRGESD FEL, LEGYÉL RÉSZESE AZ INFINITY NADO ROADSHOW-NAK ÉS BAJNOKSÁGNAK!