Játéksziget üzletek hűségprogram

Játéksziget üzletek hűségprogram
HŰSÉGEDET ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNNYEL HÁLÁLJUK MEG!


Általános tudnivalók:

A Játéksziget hűségprogramjának regisztrált tagjai állandó, 10%-os kedvezményben részesülhetnek, ha fiókjukban elérik a 25 000 Ft-os szintet! Ezen felül törzsvásárlóinknak folyamatos extra kedvezményekkel kedveskedünk, melyről hírlevélben küldünk tájékoztatást, a regisztráció során megadott e-mail címre.

A Játéksziget hűségprogramjában csak regisztrált vásárlóként van módod részt venni. A program lényege, hogy minden egyes vásárlás után, vásárlásod összegét rögzítjük. Személyes hűségkártya Ft egyenleged minden elköltött forinttal nő. A hűségkártya egyenleg nem elkölthető és nem levásárolható!

Amint egyenleged elérte a 25 000 Ft-ot, a következő vásárlásodtól 10%-os kedvezményre* leszel jogosult a programban való regisztrációtól számított 365 napig! Az egyenleg összege automatikusan nullázódik 365 nap után.

*a kedvezmény akciós termékekre és LEGO-ra nem érvényes! Más kedvezménnyel össze nem vonható!

Ha rendelkezel egyéb a Játéksziget üzletekben beváltható kuponnal, és hűségklub kedvezményre is jogosult vagy, akkor választhatsz, hogy melyik kedvezménnyel szeretnél élni. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy másik érvényes kuponnal vásárolsz egy Játéksziget üzletben, a Hűségkártya helyett a kuponodat add át a pénztáros részére.
Ha még nem érted el a kedvezményes szintet, az egyenleg gyűjtési fázisában jársz akkor nincs akadálya a kupon beváltásnak, pontjaid jóváírásra kerülnek.

Üzleteinkben Játéksziget Utalvány vásárlásra is van lehetőség. Amennyiben te utalványt vásárolsz, pontgyűjtésre, illetve beváltásra nincs lehetőséged! Utalvánnyal való fizetéskor a pontgyűjtésnek, illetve a kedvezmény érvényesítésének nincs akadálya.

Kedvezményed érvényességének végéről lejárat előtt 30 nappal emailben értesítünk!

Hűségprogramunkba az alábbi módokon regisztrálhatsz a Játéksziget üzletekben:

  •  az üzletben kártya igényléskor egy regisztrációs lapot fogsz kapni
  •  elkérjük a nevedet és az email címedet
  •  ezzel kerülsz regisztrálásra, illetve ezzel járulsz hozzá ahhoz, hogy részedre a Játéksziget rendszeresen hírlevelet küldjön. Az adataid mellé pedig rendelünk egy kártyaszámot, amely az átadott plasztik kártyát azonosítja

Kedvezményedet az alábbi módokon érvényesítheted:
1. A Játéksziget üzletekben

• hűségkártyád segítségével, amit vásárláskor az üzletben vehetsz át
• a kártyán található vonalkód alapján rendszerünk beazonosítja az aktuális egyenlegedet és hogy kedvezményre jogosult vagy-e

A rendszer teljes mértékben automatikus, neked mindössze annyi teendőd van, hogy;

• bolti vásárláskor magaddal vidd és fizetéskor átadd Játéksziget hűségkártyádat

Aktuális egyenlegedet bármikor ellenőrizni tudod a Játéksziget üzletben a kasszapultnál kollégánk segítségét kérve.

Ha már részt veszel a Hűségprogramban, de a kártyádat elveszítetted, akkor lehetőséged van még egy plasztik kártyát igényelni. Ezt csak egyszer tudod megtenni. Ha ezt is elveszíted, utána már nem tudunk több kártyát biztosítani a számodra, újra kell regisztrálnod.

Ha rendelkezel eddig üzleteinkbe használatos pecsét gyűjtő füzettel, akkor eldöntheted, hogy befejezed az ott elkezdett pontok gyűjtését a pontgyűjtő füzet szabályai szerint, vagy váltasz az új Játéksziget Hűségklubra. Ha ez utóbbit választod, akkor pecsétgyűjtő füzetedet érvénytelenítjük.
A Játéksziget üzletekben kapott Hűségkártya 2021. 04.01-től kizárólag a Játéksziget üzletekben érvényes, a www.jateksziget.hu webáruházban nem.

Ha kérdésedre nem találtad meg a választ, fordulj hozzánk bizalommal az 06-1-848-0420-as telefonszámon!