Játéksziget Hűségklub

HŰSÉGEDET ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNNYEL HÁLÁLJUK MEG!Általános tudnivalók:

A Játéksziget hűségprogramjának regisztrált tagjai állandó, 10%-os kedvezményben részesülhetnek, ha fiókjukban elérik a 25 000 Ft-os szintet!

A Játéksziget hűségprogramjában csak regisztrált vásárlóként van módod részt venni. A program lényege, hogy minden egyes vásárlás után, vásárlásod összegét rögzítjük. Személyes hűségkártya Ft egyenleged minden elköltött forinttal nő. A hűségkártya egyenleg nem elkölthető és nem levásárolható!

Amint egyenleged elérte a 25 000 Ft-ot, a következő vásárlásodtól 10%-os kedvezményre* leszel jogosult a programban való regisztrációtól számított 365 napig! Az egyenleg összege automatikusan nullázódik 365 nap után.

*a kedvezmény akciós termékekre és LEGO-ra nem érvényes! Más kedvezménnyel össze nem vonható!

Ha rendelkezel egyéb a Játéksziget webáruházban vagy a boltokban beváltható kuponnal, és hűségklub kedvezményre is jogosult vagy, akkor választhatsz, hogy melyik kedvezménnyel szeretnél élni. A hűségklub kuponod webes rendelés esetén automatikusan levonásra kerül, de ezt a megrendelés leadáskor törölheted, és érvényesíthetsz egy másik kuponkódot. Az üzletben ilyen esetben a kártya helyett a kuponodat add át a pénztáros részére.
Ha még nem érted el a kedvezményes szintet, az egyenleg gyűjtési fázisában jársz akkor nincs akadálya a kupon beváltásnak, pontjaid jóváírásra kerülnek.

Üzleteinkben Játéksziget Utalvány vásárlásra is van lehetőség. Amennyiben te utalványt vásárolsz, pontgyűjtésre, illetve beváltásra nincs lehetőséged! Utalvánnyal való fizetéskor a pontgyűjtésnek, illetve a kedvezmény érvényesítésének nincs akadálya.

A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele. Kedvezményed érvényességének végéről lejárat előtt 30 nappal emailben értesítünk!


Hűségprogramunkba az alábbi módokon regisztrálhatsz:
1. Regisztráció online, a www.jateksziget.hu oldalon keresztül:

  • a Játéksziget Hűségklub menüpontban, a Fiók létrehozás gomb segítségével hozz létre egy hűségklub fiókot

2. Regisztráció a Játéksziget üzletekben:

  • az üzletben kártya igényléskor egy regisztrációs lapot fogsz kapni
  • elkérjük a nevedet és az email címedet
  • ezzel kerülsz regisztrálásra, az adataid mellé pedig rendelünk egy kártyaszámot, amely az átadott plasztik kártyát azonosítja
  • ha online is regisztrálsz, akkor az online fiókodhoz hozzá tudod kapcsolni ezt a kártyaszámot, így webáruházunkban leadott rendelésekkel és az üzletben történt vásárlásokkal is tudod növelni egyenlegedet

Kedvezményedet az alábbi módokon érvényesítheted:
1. A Játéksziget üzletekben

  • hűségkártyád segítségével, amit vásárláskor az üzletben vehetsz át
  • a kártyán található vonalkód alapján rendszerünk beazonosítja az aktuális egyenlegedet és hogy kedvezményre jogosult vagy-e

2. www.jateksziget.hu webáruházban

  • A fiókodba történő belépést követően a képernyő jobb alsó sarkában (Játéksziget Hűségklub gomb) találod meg, hogy elérted e már a kedvezményre jogosító sávot
  • A rendelés leadásakor a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt, ha erre már jogosult vagy
  • Személyes, utánvétes csomagátvétel esetén automatikusan a kedvezménnyel csökkentett értéket kell fizetned. A kártyádra ez esetben nem lesz szükség.
  • Fontos! Amennyiben a webáruházban leadott vásárláskor nem jelentkeztél be, utólagosan nem áll módunkban az egyenleged módosítása, illetve az elért kedvezmény utólagos érvényesítése, ez a személyes átvételnél a kasszánál is igaz


A rendszer teljes mértékben automatikus, neked mindössze annyi teendőd van, hogy;

  • online vásárláskor minden vásárlás során bejelentkezz a korábban regisztrált fiókodba
  • bolti vásárláskor magaddal vidd és fizetéskor átadd Játéksziget hűségkártyádat


Aktuális egyenlegedet bármikor ellenőrizni tudod. Ezt a www.jateksziget.hu oldalon sikeres belépés után, a jobb alsó sarokban találod (Játéksziget Hűségklub). Továbbá az alábbi információkat láthatod itt:

  • Az összes már kifizetett vásárlásod
  • Az összes még ki nem fizetett vásárlásod
  • Vásárlásaid összege


Jóváírás menete:
Vásárlásod összege hűségprogramunkban akkor kerül jóváírásra, ha a termékek ellenértéke beérkezett hozzánk (A Pick Pack Pontos utánvétes fizetéseket technikai okokból 2-3 hét múlva tudjuk megjeleníteni a rendszerben, házhozszállítás esetén a kézbesítéstől számított kb. egy héten belül, személyes és bankkártyás fizetés esetén már másnap feltüntetésre kerül rendelésed összege).
Előre utalással kifizetett, de lemondott vagy át nem vett rendelés esetén visszáru számlát állítunk ki, ez alapján korrigáljuk összesített egyenlegedet. Előfordulhat, hogy a vásárolt termék hibás. Amennyiben ilyen esetben a vásárlás összegét vissza szeretnéd kapni, hűségkártya forint egyenlegedet ennek megfelelően módosítjuk.

Ha már részt veszel a Hűségprogramban, de a kártyádat elveszítetted, akkor lehetőséged van még egy plasztik kártyát igényelni. Ezt csak egyszer tudod megtenni. Ha ezt is elveszíted, utána már nem tudunk több kártyát biztosítani a számodra, újra kell regisztrálnod.

Ha rendelkezel eddig üzleteinkbe használatos pecsét gyűjtő füzettel, akkor eldöntheted, hogy befejezed az ott elkezdett pontok gyűjtését a pontgyűjtő füzet szabályai szerint, vagy váltasz az új Játéksziget Hűségklubra. Ha ez utóbbit választod, akkor pecsétgyűjtő füzetedet érvénytelenítjük.

Ha kérdésedre nem találtad meg a választ, fordulj hozzánk bizalommal az 06-1-848-0420-as telefonszámon!