iskola kezdes

Noris Közlekedj okosan társasjáték vélemények

5 490 Ft
Nincs készleten
Termékleírás
Kérdezz tőlünk!
Termékleírás
Kiknek ajánljuk: Lányoknak , Fiúknak
Korosztály: 7-12 éveseknek
Márka: Noris
Mesehős: -
Cikkszám: 607771575

Közlekedj okosan társasjáték:

A közúti közlekedés során rengeteg veszély leselkedik a gyermekekre. Ennek a játéknak a segítségével a valós életben is előforduló helyzetekre tudnak felkészülni a gyermekek.

A játék nagyon egyszerű:
Minden játékos otthonról indul és az óvodába vagy az iskolába megy. Útközben jelzőlámpával ellátott vagy éppenséggel jelzőlámpával nem biztosított utakon kell átkelniük. Játék közben nagyon figyelniük kell, hiszen fel kell ismerniük az útjelzéseket és táblákat és azoknak megfelelően, a közlekedési szabályokat betartva kell közlekedniük. Különösen érdekes, amikor a gyermekek egy jelzőlámpával ellátott gyalogátkelőhöz érkeznek. Ilyenkor a lámpakockával kell dobniuk, amivel eldöntik, hogy a lámpa jelzése zöld vagy piros lesz. A zöld azt jelenti, hogy Szabad!, tehát átkelhetnek az úton, ha azonban piros-at dob, akkor az azt jelenti, hogy Tilos!, vagyis meg kell állniuk. Közlekedési lámpával és gyalogátkelőhellyel nem biztosított utakon is meg kell tanulniuk a gyermekeknek biztonságosan átkelni. A játék során azt is megértik, hogy mit jelentenek a Jobbra nézni!, Balra nézni!, Mehet! utasítások.

Ezzel a játékkal a gyermekek, miközben játszanak és jól érzik magukat, még tanulnak is. A Közlekedj okosan társas minden gyermek számára egy fontos játék, amelynek segítségével elsajátíthatják a legfontosabb közlekedési szabályokat. A tárasjáték játéktábláján különböző közlekedési helyzeteket tudsz generálni.
 

A társas dobozában megtalálod:

  • - 1 db játéktábla
  • - 55 db közlekedési kérdéseket tartalmazó KRESZ-kártya
  • - 24 db autós-, illetve úttestkártya
  • - 4 db játékbábu
  • - 1 db dobókocka
  • - 1 db lámpakocka
  • - Játékleírás
 
Játékosok száma: 2-4 fő
Ajánlott életkor: 5 éves kortól

További Közlekedj okosan társasjáték is érdekel!
Vélemények
Ezt a terméket még nem értékelték.
Kérdezz tőlünk!
Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Kérjük írd le!

0 vásárlói értékelés