LOL
Ingyenes szállítás

Mesélő Maja

16 990 Ft
Nincs készleten
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Termékleírás
Kérdezz tőlünk!
Termékleírás
Kiknek ajánljuk: Lányoknak , Fiúknak
Korosztály: 3-5 éveseknek
Márka: IMC Toys
Mesehős: Maja a méhecske
Cikkszám: MH200005
Ki ne ismerné Maját, a mindig vidám méhecske kislányt, aki alig várja, hogy legszebb dalait és meséit most veled is megoszthassa!

A Mesélő Maja a méhecske egy interaktív plüssfigura, aki hat különböző történetet tud elmesélni neked, középpontjában olyan, a rajzfilmből ismert szereplőkkel, mint Willy, Filip vagy Kasszandra néni.

Csak válaszd ki Maja tappancsain, hogy melyik mesehősről szeretnél egy újabb történetet hallani, és a kis méhecske már bele is kezd a mesélésbe, miközben gyakran kérdéseket is feltesz neked, amelyekre legjobb tudásodnak megfelelően válaszolhatsz.

A Mesélő Maja a méhecske ugyanakkor nem csak izgalmas és varázslatos történetekkel tud elkápráztatni téged, hanem négy különböző dallal is, amelyeket együtt tanulhatsz meg kedvenc mesehősöddel, így később az óvodában vagy az iskolában is előadhatod majd a legemlékezetesebb szerzeményeket.

Az interaktív játék nem csak arra képes, hogy hosszú órákra lekösse gyermekünket, hanem arra is, hogy közben fejlessze beszédkészségüket, logikájukat, memóriájukat, valamint zenei érzéküket is.

A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.

Maja méretei: 27 x 23 x 32 cm.
2 éves kortól ajánlott.
Vélemények
Ezt a terméket még nem értékelték.
Kérdezz tőlünk!
Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Kérjük írd le!

0 vásárlói értékelés