ballagas 2

GYakran ismételt kérdések

Kötelező regisztrálnom ahhoz, hogy rendelést tudjak leadni?

Regisztráció nélkül is le lehet adni rendelést.

A regisztrált felhasználók, fiókjukba belépve gyorsabban tudnak leadni rendelést, mivel adataik korábban már mentésre kerültek és így a vásárlás során nem kell azokat újra megadni.

Mi a rendelés menete?

A kiválasztott termékeket tegye bele a kosárba, majd a kosár ikonra kattintva (a képernyő jobb felső sarkában található ikon) tud tovább menni a rendelési összesítőhöz. A rendelés összesítő oldalon adja meg, hogy milyen módon kívánja átvenni a rendelést, milyen módon szeretne fizetni, majd a számlázási adatok kitöltésével és ÁSZF, illetve az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása bejelölésével rákattint a megrendelés elküldése gombra.

Hogyan tudom megnézni, hogy egy termék melyik üzletben átvehető?

Minden termék mellett található egy (Hol van? ») felirat. Arra rákattintva előugrik egy lista, amiben felsoroljuk azokat a boltjainkat, ahol a játékot át lehet venni.

A weboldalon látott ár érvényes a boltra is?

A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.

Miért jó, ha feliratkozok a hírlevélre?

A hírlevélre feliratkozók értesülnek a legfrissebb akciókról, kedvezményekről.

Utalvánnyal is fizethetek?

Üzleteinkben elfogadjuk az Erzsébet Ajándékutalványokat, valamint a Játéksziget által kibocsátott utalványokat. A weboldalon leadott rendelések esetében kizárólag a személyes átvétel esetében tudja beváltani utalványát. Személyes átvétel és Pick Pack Pontra szállítás esetében erre nincsen lehetőség.

Hogyan tudom megadni, hogy egy játékból melyik karaktert szeretném megrendelni?

Egyes termékeknél ki tudja választani, hogy melyik karaktert szeretné megvásárolni a kép melletti választási opciókra kattintva. Kattintást követően választása beszíneződik. Jelenleg csak egy karaktert tud így jelölni. Ezért, ha több különböző karaktert szeretne vásárolni, kérjük több sorban vegye meg a játékot és külön-külön jelölje a karaktert.

Ha nincs ilyen lehetőség, akkor kérjük a megjegyzéshez írja be, hogy melyik karaktert szeretné.

Hogyan tudom átvenni a rendelésemet?

A megrendelt terméket átveheti:

  • személyesen üzleteinkben, vagy
  • kérheti házhozszállítását GLS futárszolgálattal, vagy
  • átveheti egyes Pick Pack Pontoknál is.
Mikor kapom meg a rendelésem?

A megrendelt terméket személyes átvételnél már megkaphatja a rendelés napján vagy másnap, de mindenképpen várja meg értesítésünket emailben.

Ha a GLS vagy PPP kiszállítást választotta, akkor a kiszállítás ideje a megrendelést követő 1-2 nap. Amennyiben nincs a központi raktárunkban a megadott termékből, akkor a kiszállítás ideje 2-4 napra bővülhet. A vásárlást követő tájékoztató levélben igyekszünk a legpontosabb információval szolgálni.