Szuper Mágikus Jinn mindig ráér barchobázni!

2020 november 13 2 perc olvasás

Szuper mágikus Jinn

Nehogy azt hidd, hogy túlzunk, Szuper Mágikus Jinn, a tigris tényleg képes barchobázni! Kitalálsz egy feladványt és ő valódi kérdéseket tesz fel, akárcsak egy igazi barchoba játékban, egészen addig, amíg ki nem találja a megoldást!
Bármibe lefogadjuk, hogy még a szülők is játszanak pár kört a Szuper Mágikus tigrissel, annyira lenyűgöző, hogy mennyire vág az agya!

Szuper Mágikus Jinn, a tökéletes úti játék!

Ez az interaktív barchoba játék kiváló választás például utazáshoz, hiszen semmire nincs szükség hozzá a játék alapjául szolgáló beszélő tigrisen kívül. Csak meg kell nyomni az orrát és már indulhat is a játék!
A kis mágus öt témakörben is otthon van (állatok, ruhák, növények, sportok és foglalkozások), így ezekkel kapcsolatban bármilyen szóra lehet gondolni! Igen, jól olvastad, bármilyen szóra! Nem egy listából választod ki a szavakat, hanem tényleg szabadon dönthetsz, hogy mi legyen a feladvány!
Szuper Mágikus Jinn a kérdéseire hangfelismerés alapján az alábbi válaszokat fogadja el: Igen, Nem, Nem tudom, Attól függ. Amint meghallja a választ, már jön is a következő kérdés (esetleg a rákérdezés), időnként azonban még viccelődni is szokott!
Hihetetlenül tájékozott Jinn, azonban ha olyan feladványt adsz neki, amit nem tud, Te nyertél!

Milyen kérdéseket tesz fel Szuper Mágikus Jinn?

Ha azt gondolnád, hogy egyszerű és bugyuta kérdéseket tesz fel a tigris, akkor nagyon tévedsz! Kifejezetten sokat tud, nagy, ráadásul roppant választékosan fogalmaz és mindig a leglogikusabb kérdéssel áll elő.
Ha még mindig nem hiszed el, hogy ez lehetséges, mutatunk néhány kérdést, amit például egy ruhadarab kitalálása során tesz fel:
Ezt többnyire fiúk viselik? Párban viseljük? Viseled most éppen? Eltakarja a lábunkat vagy legalább annak egy részét? Lehetnek gombjai? Főként akkor viseljük, amikor különleges alkalom van? Több szóból áll a neve?
Most már érted, hogy miről beszélünk? Szuper Mágikus Jinn tényleg egy igazi barchoba partner!!!

Úgy beszél és gondolkodik Jinn, akár egy felnőtt!

Felnőttként azért különösen mókás ez az interaktív barchoba a kis mágussal, mert nem elnyújtott robothangon beszél Jinn, hanem Kisfalusi Lehel, az ismert színész hangján szól hozzánk! Kisfalusi Lehel neve bizonyára ismerősen cseng a szinkronhangok között is, hiszen rengeteg gyerekeknek és felnőtteknek szóló filmhez adta már a hangját.
A valóban releváns kérdések, valamint Jinn tökéletes és igényes beszéde az, amitől igazán színvonalas ez az interaktív játék, melyet örömmel adhatunk oda gyerekeink kezébe. Ráadásul Szuper Mágikus Jinn tényleg mindig ráér egy jó barchobát játszani, de akár még kettőt is! Vagy hármat, ő ugyanis biztosan nem fogja megunni!

Társasjáték teszt Katával témájú írások

Kecskés társasjáték
Kipróbáltuk az Up The Rock kecskés társasjátékot!

2021 szeptember 27 3 perc olvasás

Dobble-társasjáték-gyerekeknek
Dobble – a játék, ami egy anyuka táskájából se hiányozhat

2021 augusztus 03 2 perc olvasás

Catan Junior
Leteszteltük a Catan Juniort!

2021 június 25 3 perc olvasás