Szabadulószoba otthon – Escape Room társasjáték

2019 december 12 2 perc olvasás

Escape-Room-Szabadulószoba-társasjáték

Imádod a szabadulószobákat? Akkor az Escape Room társasjáték éppen neked való, hiszen igazi szabadulószobás játékokról mintázták! Négy lebilincselő játék van a készletben és mindegyik megoldása valódi kihívást jelent, még a felnőtt játékosoknak is!

Hogyan kell játszani az Escape Room társasjátékot?

Tulajdonképpen nagyon hasonlóan zajlik a játék, mint egy igazi szabadulószobában, hiszen az Escape Room játékban is teljesen magukra vannak utalva a játékosok. Minden játékra 60 perc van, tehát ennyi idő alatt kell teljesíteni a kihívást. Mondjuk ne aggódj, ezt biztosan nem fogod tudni elfelejteni, ugyanis a visszaszámlálásban a Chrono dekóder lesz a segítségetekre, ami hanghatásaival igazán feszült hangulatot teremt.
Na, és mi történik, ha esetleg elakadtok? Mint az igazi szabadulószobákban, itt is van lehetőségetek azért segítséget kérni, a tippkártyák ugyanis segítenek tovább jutni, ha elakadnátok!

Milyen témájú szabadulószobák vannak a társasjátékban?

Négy nagyon különböző területre repít el a játék, így mindegyik menet nagymértékben különbözik a többitől! Figyeld csak a témákat, Te melyikkel kezdenél szíved szerint? Szökés a börtönből, Vírus, Az atombomba vagy Az azték templom lenne az első?
Ha pedig végeztetek az összes játékkal és lenne kedvetek egy újabb helyszínt kipróbálni, külön is meg tudjátok vásárolni az Űrállomás kiegészítő csomagot! Vagy próbáljátok ki a Virtual Reality játékot, ahol egy VR szemüveg segítségével zajlik a játék!

Hány éves kortól ajánlott az Escape Room társasjáték?

Az Escape Room Szabadulószoba társasjáték annyira komplex, hogy csak 16 éves kortól ajánlott. Ez egy amolyan „felnőtt társasjáték”, amivel egy felnőtt baráti társaság is nagyon jól tud játszani, hiszen kreativitásra, logikára és csapatmunkára is szükség van a játék során.
Létezik azonban az Escape Room társasnak egy családi verziója is, az Escape Room Jumanji, amely már 10 éves kortól ajánlott! Ebben összesen három játék van és ugyanúgy 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra!

Társasjáték teszt Katával témájú írások

Global Warning
Global Warning társasjáték - Lassítsuk együtt a Föld felmelegedését!

2022 november 04 3 perc olvasás

Recycle Rally társasjáték
Recycle Rally, a duplán környezettudatos társasjáték

2022 november 02 3 perc olvasás

Legyen Ön is milliomos
A Legyen Ön is milliomos játék végre otthon is játszható!

2022 szeptember 05 3 perc olvasás