BrainBox, a tökéletes úti játék

2019 december 12 2 perc olvasás

Brainbox-kvízjátékok

A BrainBox remek választás utazáshoz! Egyedül, párban vagy akár többen is lehet játszani vele, ráadásul alig foglal el helyet, így bárhova magunkkal tudjuk vinni! Csak győzz választani az izgalmasabbnál izgalmasabb BrainBoxok közül, ugyanis nagyon sokfélét lehet már kapni!

Hogyan kell játszani a BrainBox játékot?

A játékszabály rendkívül egyszerű és minden BrainBox játék esetében ugyanaz. A kiválasztott kártyát 10 másodpercig nézhetjük, majd dobunk egyet a dobókockával és az adott számhoz tartozó kérdésre kell válaszolnunk a képpel kapcsolatban. Értelemszerűen, ha például az autóban utazva játszunk, akkor a dobást ki is lehet hagyni és olyankor találomra kell mondani a számokat 1 és 6 között. Hidd le, még ha elsőre egyszerűnek is tűnik, nem is könnyű mindig visszaemlékezni a képen látottakra!

Milyen fajta BrainBox játékok léteznek?

Számos különböző témájú BrainBox létezik az állatokon át Magyarországig, így biztosan minden korosztály talál köztük kedvére valót! Ha több gyerek van a családban és eddig még egy BrainBox se volt a háznál, akkor érdemes a családi készlettel kezdenetek. A tematikus BrainBoxokkal ellentétben ebben a hatalmas dobozban a kártyák ugyanis rengeteg témát érintenek, így a sport, a tudományok és a világtörténelem mellett sok más kategóriában is meg tudjátok méretni magatokat!
Íme néhány fajta BrainBox a teljesség igénye nélkül: Egyszer volt, hol nem volt, Környezetismeret, Tudományos ismeretek, Peppa malac, Angol nyelvlecke, A világ városai. Ugye, hogy nem is olyan könnyű választani közülük?

Brainbox-családi-társasjátékok-játéksziget

A BrainBox hány éves kortól ajánlott?

Akár már a három évesek is tudnak játszani a BrainBox játékokkal, vannak ugyanis kifejezetten nekik készült készletek. Ilyen például az Első színek, az Első képeim, a Matematika kicsiknek vagy a Bogyó és Babócás BrainBox doboz.
Játék közben észrevétlenül fejlődik a kicsik memóriája, megtanulnak koncentrálni és szokásosnál alaposabban megvizsgálni valamit! A színes, részletgazdag és szépen megrajzolt képek könnyedén lekötik a kicsik figyelmét is, majd meglátod!

Társasjáték teszt Katával témájú írások

Kecskés társasjáték
Kipróbáltuk az Up The Rock kecskés társasjátékot!

2021 szeptember 27 3 perc olvasás

Dobble-társasjáték-gyerekeknek
Dobble – a játék, ami egy anyuka táskájából se hiányozhat

2021 augusztus 03 2 perc olvasás

Catan Junior
Leteszteltük a Catan Juniort!

2021 június 25 3 perc olvasás