Activity Champion – ahol egyéniben kell a legjobbnak lenned!

2019 december 12 2 perc olvasás

Activity-Champion-társasjáték

Ismered az Activity Champion társasjátékot, ahol nem csapatban, hanem egyéniben folyik a küzdelem? A játékszabály nagyjából megegyezik a hagyományos Activity szabályokkal, itt azonban mindenki magának gyűjti a pontokat!

Mi a különbség az Activity Champion és a hagyományos Activity között?

Az egyetlen igazán lényeges különbség, hogy míg az Activity többi változatában csapatjáték folyik, az Activity Champion-ban egyéniben versenyeznek a játékosok a bajnoki címért. A szabály egyszerű: 1 percen belül a lehető legtöbb feladványt kell sikeresen előadni a kártyáról (egy kártya négy feladványt tartalmaz). A pont jár a feladványt sikeresen előadó játékosnak is és annak is, aki kitalálta a feladványt, ugyanis mindketten előreléphetnek a táblán. Az nyer, aki a leghamarabb beér a célba! Tehát nem elég ügyesen magyarázni, rajzolni és mutogatni, legalább ilyen ügyesen kell kitalálni, hogy vajon mi szerepel a többi játékos kártyáján! A társasjátékban összesen 1760 új feladvány várja a versenyzőket.

Activity-társasjátékok


Mióta létezik az Activity?

Az első Activity, amely az angolszász Charades játék alapján született meg, 1990-ben jelent meg a német piacon és azóta már több milliót adtak el belőle! Az Activitynek az elmúlt közel 30 évben azóta persze rengeteg változata született, így minden korosztály több verzióból is válogathat.
Igazi családi társasjáték és party társasjáték egyben, amely garantáltan jókedvre deríti a csapatot, még a felnőtteket is!

Milyen fajta Activity társasjátékok vannak?

Az Activity Junior, az Activity Kindergarten és az Activity My First például kifejezetten a legkisebbeknek szól, akár már óvodások is tudnak játszani vele, nem kell hozzá olvasni tudni. Az Extrém Activity és az Activity Multichallange társasokban nehezített körülmények között kell megoldani a szokásos feladatokat, így ez inkább nagyobb gyerekeknek vagy felnőtteknek ajánlott. Sőt, létezik egy kifejezetten 18 éven felülieknek készült változata is a játéknak, az Activity Club Edition ugyanis kizárólag erotikus feladványokat tartalmaz!

Társasjáték teszt Katával témájú írások

Kecskés társasjáték
Kipróbáltuk az Up The Rock kecskés társasjátékot!

2021 szeptember 27 3 perc olvasás

Dobble-társasjáték-gyerekeknek
Dobble – a játék, ami egy anyuka táskájából se hiányozhat

2021 augusztus 03 2 perc olvasás

Catan Junior
Leteszteltük a Catan Juniort!

2021 június 25 3 perc olvasás