Zavartalanul működünk a nap 24 órájában

Zavartalanul működünk a nap 24 órájában

Webáruházunk a kialakult járványügyi helyzet ellenére zavartalanul működik, a nap 24 órájában óriási választékkal és folyamatos akciókkal várjuk továbbra is kedves Vásárlóinkat!

Raktárunkban is kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára (szellőztetés, fertőtlenítés), irodai feladatokat ellátó munkatársaink otthonról, távmunkában támogatják a webáruház működését!
Emellett fokozottan figyelünk a higiéniai előírásokra; kesztyűben, maszkban készítjük elő az megrendeléseket kiszállításra, betartva az illetékes hatóságok rendeleteit, ajánlásait!


A személyes átvétel továbbra is választható, azonban a hatályos kormányrendeletnek megfelelően csökkentenünk kellett üzleteink nyitvatartási idejét. 2020. március 17-étől budapesti üzleteink hétköznap 10-től 15 óráig, hétvégén 10-15 óráig tartanak nyitva, vidéki boltjaink hétfőtől péntekig 9-től 15 óráig, szombaton 9,- vasárnap 10-től 15 óráig várják kedves Vásárlóinkat.

Személyes átvételnél kérjük, legalább 2 méteres távolságot tarts az előtted álló vásárlótól!
Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük, hogy az átutalást vagy a bankkártyás fizetési módot részesítsd előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt!
Személyes átvételnél kérjük, legalább 2 méteres távolságot tarts az előtted álló vásárlótól!

Jó egészséget, sok erőt kíván:
A Játéksziget csapata