Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

2019 november 04 1 perc olvasás

Unicef és Játéksziget együttműködés

A Játéksziget és az UNICEF Magyarország hisz benne, hogy a gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az UNICEF azért küzd, hogy a gyermekek jogai világszerte érvényesüljenek, lehetőségeik bővüljenek, és személyiségük, tehetségük kiteljesedhessen. 1989. november 20-án írták alá az ENSZ gyermekjogi egyezményét, amely kimondja, hogy a földkerekség minden gyerekének joga van a biztonsághoz, tiszta ivóvízhez, élelmiszerhez, orvosi ellátáshoz, az egyszeri és megismételhetetlen gyerekkorhoz – és nem utolsósorban a játékhoz is!

Minden gyermek szeret játszani, a kisgyermekek számára azonban ez nem csak örömforrás, hanem az agyfejlődés egyik legfontosabb alappillére is. A közös játék, az önfeledt pillanatok szorosabbra fűzik a kapcsolatot a gyerek és a szülők között, de a játékkal arra is bátorítjuk a gyerekeket, hogy használják képzelőerejüket, figyeljenek a környezetükre és vegyék észre az őket körülvevő világ apróbb részleteit is. Játék közben a gyerekek új összefüggéseket, szavakat, szókapcsolatokat ismernek meg, és érzelmileg is sokat fejlődnek.

LÉGY RÉSZESE AZ ADOMÁNYGYŰJTŐ PROGRAMUNKNAK IS! Hozd be valamely Játéksziget üzletünkbe megunt, de jó állapotban lévő játékaidat és mi az UNICEF Magyarország segítségével eljuttatjuk azoknak, akiknek ezzel hatalmas örömet fogsz okozni. Ráadásul megajándékozunk egy 500 forintos levásárolható kuponnal is cserébe!

Hírek témájú írások

10 000 Ft feletti rendelésed mellé ajándék 2 000 Ft-os kupont adunk!
10 000 Ft feletti rendelésed mellé ajándék 2 000 Ft-os kupont adunk!

2020 augusztus 15 1 perc olvasás

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!
Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

2020 június 08 1 perc olvasás

Ezen a hétvégén minden rendelés mellé ajándék
Ezen a hétvégén minden rendelés mellé ajándék

2020 május 02 1 perc olvasás