nyar
Újra! Kupon napok a Játéksziget webáruházban
Ismét elhoztuk neked a Játéksziget kupon napokat!

Újra! Kupon napok a Játéksziget webáruházban

Használd fel a kuponodat, hogy kedvenc játékaidhoz most kedvezményes áron juthass hozzá. Hogy mely játékok is szerepelnek pontosan az augusztusi akcióban? Brainbox társasjátékok, Squeezamals memóriahabos plüssök, Fisher Price bébi játékok, Belmil iskolaszerek és Monopoly társasjátékok. Kedvezményedet csak abban az esetben tudjuk aktiválni, ha a rendelés leadásakor érvényesíted kuponodat!*

Nézzük a kuponokat:
Brainbox társasok esetén 10% kedvezményt biztosítunk, ha használod a kuponodat. A kuponkód: BRAINBOX10

A cuki Squeezamals illatos és memóriahabos plüssök árából 20% kedvezményt vonunk le, ha használod a SQUEEZAMALS20 kódot.

A legkisebbekre is gondoltunk! Mitszólnál, ha a Fisher-Price játékok árából engednénk 10%-ot? Ha tetszik az ajánlat, használd a FISHERPRICE10 kuponkódot.

Hamarosan kezdődik az újabb tanév, készülj fel rá már most! A Belmil iskolaszereket 15%-al olcsóbban rendelheted meg, ha használod kuponkódodat! A kód: BELMIL15

Az igazi klasszikus és megunhatatlan Monopoly társasjáték is szerepel az augusztusi ajánlatunkban! Most 10%-al olcsóbban, rendelésedkor ne felejtsd el beütni a MONOPOLY10 kódot!

A kuponok 2019. augusztus 19 és 25 között érvényesek!

*Egy rendelésnél csak egy kupon használható fel! A kupon más akcióval NEM vonható össze és csak a webáruházban leadott rendelések esetében érvényes!