Több mint kétszáz boldog szempár a Lurdy moziban

2018 október 16 1 perc olvasás

Több mint kétszáz boldog szempár a Lurdy moziban

Már reggel negyed 10-től hosszú sor kígyózott a regisztrációnál, de szerencsére nem unatkozott senki, mert a kívánságteljesítő delfinjeink mindenkit megajándékoztak vásárlási kuponokkal és sok közös fotó is készült velük. A regisztrációnál minden gyerek kapott egy- egy tornazsákot, benne sok-sok ajándékkal, például buborékfújóval, Boingo gyurmával és színes ceruzákkal. Volt, aki másnap reggel ezzel a kis tornazsákkal ment iskolába.


A Kicsi Gesztenye Klub koncertjére a babakocsiban ülő kicsiktől a nagymamákig rengetegen kíváncsiak voltak

10 órakor kezdődött a 9-es moziteremben a Kicsi Gesztenye koncert, ahol a gyerekek és Liza együtt énekelték a jól ismert dalokat. A koncert után Horváth Dávid, a Játékteszt Dáviddal Youtubere perdült a színpadra és bemondta, hogy ma nem lesz olyan gyerek, aki ajándék nélkül távozna tőlünk. Megkezdődött a nagy ajándék vadászat a moziteremben. Szerencsére boldog mosolyokkal végződött, mert minden korosztálynak hoztunk sokféle játékot.

Az Apróláb című film nemcsak vidám, de tanulságos is

Kis szünet után a nagyobbak maradtak a moziteremben, mert megkezdődött az Apróláb című film vetítése, amin jókat is nevettünk, ugyanakkor figyelemre méltó volt a történet az előítéletekről, mindezt úgy fogalmazták meg, hogy még a kicsik is megérthették.

Mindezalatt a mozi előterében rengeteg játékot lehetett kipróbálni, például egy hatalmas Carrera versenypályán játszhattak a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Kihívhatták Balukát és Dani Channelt egy-egy versenyre, fotózkodni lehetett a két Youtuberrel.


Célba lehetett lőni az XShot fegyver arzenállal, az Engino építőjátékokkal autókat, repülőket, mindenféle csoda járművet lehetett összerakni, a Glitza csillámtetoválásokkal szépülhettek a gyerekek és az elmaradhatatlan arcfestés is hírül vitte, hogy itt bizony jó a buli. A legkisebbek a Sylvanian Families asztaloknál játszottak a kis nyuszikkal és kutyuscsaládokkal és a gyönyörű házikókkal.

Az ünneplést a november 16-án kezdődő KidExpon folytatjuk!


Hírek témájú írások

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!
Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

2021 június 09 1 perc olvasás

A GLS-sel most féláron szállítunk
A GLS-sel most féláron szállítunk

2021 május 04 1 perc olvasás

Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!
Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!

2020 november 02 1 perc olvasás