Sylvanian NYÁR fotópályázat

2017 június 12 2 perc olvasás

Sylvanian NYÁR fotópályázat

Sylvanian NYÁR fotópályázat

Sylvanian NYÁR fotópályázat

Ugye Ti is szerettek a Sylvania falu kis állatkáival játszani? Nyaralni is elviszitek őket magatokkal? Melyik család a kedvencetek? Kivel játszotok legszívesebben? A mackókkal, a barikkal, a mókusokkal, vagy a selyem cicákkal? Készítsetek bármilyen fotót az állatkákkal, lehet az nyaralós, vagy otthoni is, írjatok hozzá egy rövid történetet és küldjétek be a sylvanian.families@jateksziget.hu címre! Értékes Sylvanian Families ajándékokat nyerhettek! A fotókat feltesszük a Játéksziget hivatalos FB oldalára, a “Sylvanian NYÁR” című fényképalbumunkba, és közülük sorsoljuk ki a 3 nyertest, sőt a zsűri még különdíjast is választ. Történet írása nem kötelező, de plusz pont jár érte a zsűri döntésénél.

Verseny kiírás:

Milyen fotót lehet beküldeni?

A Szervezők olyan fotókat várnak, amelyeken a Sylvanian Families állatai szerepelnek. Minden fotóhoz maximum 300 karakterben várunk egy történetet, hogy mit és kiket látunk a képen és éppen mit csinálnak. Az állatokkal készülhet nyaralós fotó, vagy szelfie is, a fotókat és a rövid történeteketsylvanian.families@jateksziget.hu e-mail címre kell beküldeni. A beküldött fotók mellé történet írása nem kötelező, de plusz pont jár érte a zsűri döntésénél.

Miért éppen a Sylvanian Families?

A Sylvanian Families márkát a 80-as években kezdte el gyártani az Epoch nevű japán vállalat. Az évek során több mint 100 millió figurát adtak el a világ 45 országban, Japánban éttermet, élményparkot is üzemeltetnek. A Sylvanian Families a szerepjátékok csoportjába tartozik. Japánban és Angliában már anyukává cseperedett az a generáció, amely először játszott a puha kis nyuszikkal és saját gyerekkori élmények alapján vásárolja kislányának az azóta számtalan nemzetközi díjat nyert játékot, vagy saját, régi babaházát adja tovább és bővíti újabb figurákkal. A szerepjátékok nagyon fontosak a szociális érés, fejlődés szempontjából, segítségükkel a gyerekek olyan, hétköznapokban látott tevékenységeket gyakorolhatnak be, mint a sütés, főzés, bevásárlás, kirándulás, családi programok. Ezeket eljátszva gyakorolják a felnőttek szófordulatait, mozdulatait, viselkedését. Az ilyen jellegű játékoknak nagyon nagy szerepe van terápiás szempontból is, ugyanis az élethű játékok, a babaház, a kisállat családok, a kiegészítők, az edények, a bútorok segítik a gyermekeket, hogy kijátsszák magukból a hétköznapok feszültségeit, és barátságokat alakíthassanak ki, valamint az együtt játszás során megtanulják kezelni az esetleges konfliktusokat, megtanuljanak kommunikálni egymással.

A pályázatok beküldési határideje: 2017. augusztus 13.

 

Nyeremények:

3 nyertes sorsolás útján kerül kiválasztásra, a következő 3 nyeremény egyikét nyeri:

1. Sylvanian Labrador kutyus család

2. Sylvanian Foltos cica család

3. Sylvanian Piros családi autó

A pályázatra érkezett alkotások közül a Játéksziget 3 tagú zsűrije különdíjast választ 2017. augusztus 14 –én. A beküldött fotók mellé történet írása nem kötelező, de plusz pont jár érte a zsűri döntésénél.

Zsűri különdíjasának nyereménye: Sylvanian hétvégi ház

Eredményhirdetés: 2017. augusztus 14.

Játékszabályzat ITT!


Hírek témájú írások

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!
Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

2021 június 09 1 perc olvasás

A GLS-sel most féláron szállítunk
A GLS-sel most féláron szállítunk

2021 május 04 1 perc olvasás

Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!
Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!

2020 november 02 1 perc olvasás