Nagy karácsonyi nyereményjáték

2019 december 13 2 perc olvasás

Nagy karácsonyi nyereményjáték

Vásárolj és nyerj!
Rendelj péntek és vasárnap között legalább 15 000 forint értékben és regisztrálj nyereményjátékunkra! Azok közül akik rendelést adtak le és regisztráltak a játékba, minden nap 1 nyertest sorsolunk ki! A szerencsés nyertest email-ben tájékoztatjuk, ahol a 4 választható ajándékunk közül kiválaszthatja nyereményét! A nyeremény átadása a rendelés átvételéhez kötött.
A részletes játékszabályzatot itt olvashatod, az nyereményjáték adatkezelési tájékoztatója pedig itt található!
A nyereményjáték időtartama: 2019. december 13 és 15 között.

Sorsolás:

2019. december 16.

Választható nyeremények:
Több, mint 60 meglepetést tartalmazó LOL bőrönd


Óriási meglepetés doboz, telis-tele a kicsomagolás izgalmas élményével, hiszen belül a jól ismert LOL gömbök és kis zacskókban számos meglepetés rejtőzik! Fedezd fel a táskában rejlő több, mint 60 soha nem látott titokzatos meglepit, exkluzív babákat és kiegészítőiket! Imádott LOL babáid sorát most nemcsak különleges nagytesó és kistesó babákkal, de kiskedvenc állatkáikkal is bővítheted! Sőt most 18 féle új, trendi frizurát is viselhetnek, így a hét minden napján új hajjal nyűgözheti le babád a LOL Surprise világ lakóit!

Toffee - interaktív plüss póniToffee a legélethűbb interaktív póni, akivel valaha találkoztál. A puha póni igazi ölelni való kedvenc, rögtön belopja magát a szívedbe! Toffee imádja a gondoskodást és a törődést, figyeld meg, hogy éppen mire van szüksége! Lehet éhes, álmos, unatkozhat, jelezheti, hogy játszani szeretne, de még azt is megmutatja, ha fél. Képes hangot kiadni, nyerítése valósághű. Mozgatja a fejét, a szemét, a száját és a fülét. Fésüld meg vagy kínáld répával, tudatni fogja, ha rossz helyen keresgélsz. Ezeket a kiegészítőket mágneses szenzoraival érzékeli.

Mancs Őrjárat Mission CruiserA speciális Mission Cruiser busz nem csak a csapat tagjait szállítja, különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a kutyusok járművei is gond nélkül beparkolhassanak. Az ifjú megmentők a játékbusz közepén található szállítóba gördülhetnek be, de elegendő hely van a lenyitható hátsó részen és a vezetőfülkében is. A Mission Cruiser busz Mancs Őrjárat témájú hangokat ad ki, ezek abszolút hitelesen hozzák a sorozat hangulatát.

LEGO LEGOLAND Kastély (40306)


Ez az Exkluzív LEGO Kastély 220 elemből áll össze.


Hírek témájú írások

10 000 Ft feletti rendelésed mellé ajándék 2 000 Ft-os kupont adunk!
10 000 Ft feletti rendelésed mellé ajándék 2 000 Ft-os kupont adunk!

2020 augusztus 15 1 perc olvasás

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!
Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

2020 június 08 1 perc olvasás

Ezen a hétvégén minden rendelés mellé ajándék
Ezen a hétvégén minden rendelés mellé ajándék

2020 május 02 1 perc olvasás