Kupon napok a Játékszigetnél
Közkívánatra! Kupon napok a Játékszigetnél! Erre érdemes odafigyelni!

Kupon napok a Játékszigetnél

Használd fel a kuponodat, hogy a közkedvelt játékokhoz most kedvezményes áron juthass hozzá. Hogy mely játékok is szerepelnek pontosan a kupon akcióban? Pikmi Pops meglepetés plüssök, Hot Wheels kisautók és pályák, Mancs Őrjárat játékok, Schleich figurák vagy Glitza csillámtetkók. Kedvezményedet csak akkor tudjuk aktiválni, ha a rendelés leadásakor érvényesíted kuponodat!*

Nézzük a kuponokat:
Pikmi Pops szettek esetén 20% kedvezményt biztosítunk a meglepetés plüssök árából. A kuponkód: PIKMI20

A Hot Wheels kisautók és pályák árából 10% kedvezményt vonunk le, ha használod a HOTWHEELS10 kuponkódot.

Igazi Mancs Őrjárat rajongó vagy? Akkor használd fel a MANCS15 kuponodat, hogy kedvenc szereplőidre 15%-os kedvezményt kaphass.

A Schleich figurákból sosem elég! Most 10%-al olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc állatfiguráidhoz, ehhez használd a rendelés leadásakor a SCHLEICH10 kuponkódot.

Itt a nyár és a fesztiválok! Kicsik és nagyok egyaránt a csillámtetoválások szerelmesei. Te se hagyd ki, hidd el remek móka lesz! Most minden Glitza szettre 20% kedvezmény biztosítunk, ehhez használd a GLITZA20 kuponkódot!

A kuponok 2019. július 22 és 26 között érvényesek!

*Egy rendelésnél csak egy kupon használható fel! A kupon más akcióval NEM vonható össze és csak a webáruházban leadott rendelések esetében érvényes!