Iskolakezdés vidáman

Iskolakezdés vidáman

Az iskolakezdést a hosszú vakáció után egyik kisdiák sem várja igazán. Azonban már itt az ideje előkészülni az új tanévre. Az új iskolatáska és tolltartó kiválasztásának ideje eljött hát. Gondoltunk a borús percekre, hisz úgy valljuk vidáman is vissza lehet ülni az iskolapadba! Ehhez nyújtunk a héten egy kis segítséget.

Rendelj július 29 és augusztus 2 között legalább 13 000 Ft értékben iskola- vagy írószert és válassz ajándékaink közül egyet*! A fiúknak elsősorban az örök kedvenc Pocket Morphers játékkal készültünk. Mivel mindenki szereti a meglepetéseket, így azt, hogy melyik szám lapul majd ajándékként a csomagodban azt nem áruljuk el előre.
A lányok imádják a plüssöket és a táskadíszeket, így nekik a Squeezamals memóriahabos kulcstartóval készültünk. Hogy melyik bájos kis szőrmók lapul majd a dobozodban? - Ez legyen meglepetés.
Az iskolakezdéssel a jó időnek még nem szakad vége, ha szeretnél még gyermekeddel a szabadban tölteni néhány mókás percet, akkor válaszd a Crackle Baff pattogó fürdőport. Ha nincs lehetőséged a medencében vagy az udvaron kipróbálni, ne csüggedj, hisz a fürdőkád is tökéletes lehetőséget nyújt egy vidám pattogó pancsolásra.

*Amikor eléred a fenti összeghatárt a rendszer automatikusan felajánlja az ajándék termékeket. Ahhoz, hogy ajándékként kerüljön a csomagodba a választott játék, kérünk itt add hozzá kosaradhoz! Az ajándék csak a webáruházban leadott rendelések mellé jár.