Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

Eljött a bizonyítványosztás ideje. Mindig nagy fejtörést okoz, hogy jutalmazzuk-e és ha igen, mivel a gyerekeket. Ebben a nehéz, távoktatással terhelt időszakban, biztosan megérdemli gyerek, szülő egyaránt a jutalmat!
Szeretnénk kicsit segíteni!
Június 15. és július 6. között küldd be vagy mutasd be bizonyítványodat és fixen 10% kedvezményt kapsz a Játéksziget üzletekben vagy a webáruházban, továbbá + 1% kedvezmény jár minden 5-ösért! A szaktanári és az igazgatói dicséret plusz 1-1%-ot ér. A példás szorgalomért és a magatartásért is jár 1+1%. Az elsős bizonyítványokban még nincsenek érdemjegyek, ott a kiválóan megfelelt értékelést számítjuk 5-ösnek.

Amennyiben beküldöd a bizonyítvány fotóját a webshop@jateksziget.hu e-mail címre, és a levél tárgyában feltünteted a Bizonyítvány szót, küldjük a bizonyítványért járó, kedvezményre jogosító kuponkódot, aminek segítségével kedvezménnyel tudsz majd vásárolni webshopunkban.
Továbbá, ha a Játéksziget üzleteink bármelyikében mutatod be a bizonyítványt vagy arról egy fotót, ott is ugyanilyen kedvezménnyel vásárolhatsz, sőt regisztráció után mindkét esetben nyereménysorsoláson is részt vehetsz. Üzletlista itt: https://jateksziget.hu/pages/uzleteink

Tehát nem kell mást tenned, mint küldd be vagy mutasd be a bizonyítvány fotóját, regisztrálj és máris jogosult vagy a kedvezményre.
Sőt, a 10 000 Ft-os Játéksziget vásárlási utalványok egyikét is megnyerheted!

*A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.
Részletes játékszabály itt olvasható!