GYERE ÉS ÜNNEPELD VELÜNK A SZÜLINAPUNKAT!

2018 szeptember 19 2 perc olvasás

GYERE ÉS ÜNNEPELD VELÜNK A SZÜLINAPUNKAT!

A Játéksziget 25 éves születésnapját ünnepeljük október 14-én délelőtt a budapesti Lurdy Moziban. Ünnepeljetek Velünk rengeteg játékkal! A születésnapi bulinkon találkozhattok Balukával és Dani Channellel, Játékteszt Dáviddal. Megnézhetitek az Apróláb című filmet és versenyezhettek egy igazi Carrera versenypályán, kipróbálhatjátok a Bug Attack bogárlövészetet is, bárkit elvarázsolunk Glitza csillámtetkózással, arcfestéssel, megmozgatjuk az agytekervényeket társasjátékozással, és fellép a Kicsi Gesztenye Klub is. Keressétek facebook játékainkat, ahol belépőjegyeket sorsolunk!

Hogyan tudok jegyet nyerni a szülinapi rendezvényre?:
- Keresd fel a Játéksziget Facebook oldalát, ahol minden nap egy újabb játékkal várunk, és minden nap sorsolunk egy újabb nyertest. Itt olvashatod a részletes játékszabályzatot.
Te hogyan ünnepled a születésnapodat? Töltsd ki kérdőívünket, hogy megoszthassuk a tapasztalataidat. A kitöltők között 5 db páros belépőt sorsulunk ki október 1-én. Itt olvashatod a részletes játékszabályzatot. - EZ A NYEREMÉNY JÁTÉK MÁR LEZÁRULT! Találkozunk a nyertesekkel, október 14-én.
- Vásárolj webáruházunkban október 4-ig, 5000 Ft felett és válaszd a személyes átvétel lehetőségét, és vedd át rendelésedet valamely Játéksziget üzletbe. A vásárlók között 5 db páros belépőt sorsolunk október 10-én. - EZ A NYEREMÉNY JÁTÉK MÁR LEZÁRULT! Találkozunk a szerencsés nyeretesekkel október 14-én.

A Játéksziget negyed évszázada szolgálja ki vásárlóit, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Sok gyermeket látott felnőni, akiknek szülei itt vették a baba-, majd az ovis játékokat, és látta kisiskolásként, a saját maga által gyűjtött zsebpénzből az áhított játékot megvásárolni. Ezek a boldog pillanatok, a csillogó gyermek arcok látványa ösztönzi a Játéksziget csapatát a folyamatos megújulásra, az újabb és újabb gyermekrendezvények megszervezésére. Óriási játékválaszték várja az apró kezek érintését. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg a polcokon. A mindig mosolygós, kedves, magas szaktudással rendelkező eladók készséggel eligazítják a vásárlókat a játékok széles választékának útvesztőiben. A Játéksziget csapata folyamatosan arra törekszik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon az üzletből; ki azért, mert segítettek neki megtalálni a legmegfelelőbb játékot, ki azért, mert megmutatták neki a legjobb akciókat, ki azért, mert elmagyarázták neki a legújabb játékok működését, használatát, vagy egyszerűen csak azért, mert hasznos információt, tanácsot kapott. A Formatex 2012. nyarán vásárolta meg a Játéksziget üzletláncot. Az üzletek jelentős átalakuláson, arculatváltáson estek át. A Játéksziget országszerte 9 üzletet üzemeltet; Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren, a Westend, az Árkád 2, a Mammut 2, a Hegyvidék, Pécsett és Győrben az Árkád, Debrecenben a Fórum, Egerben pedig az Agria Park bevásárlóközpontokban.


Belépőjeggyel látogatható programok:
9:15-től regisztráció a moziba
10:00 órától Kicsi Gesztenye Koncert a moziteremben

Utána játék sorsolás

11:00 órától az Apróláb című film vetítése

Utána játék sorsolás


A mozi előterében belépőjegy nélkül látogatható programok:
9:30-tól - 14 óráig:

  • Carrera verseny
  • Találkozó Balukával és Dani Chanellel
  • Bug Attack bogárlövészet
  • Glitza csillámtetkózás
  • Arcfestés
  • Társasjátékozás


Csatlakozz Facebook eseményünkhöz, hogy lássuk te is velünk ünnepelsz majd!


Hírek témájú írások

Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!
Idén is büszkélkedj nálunk bizonyítványoddal!

2021 június 09 1 perc olvasás

A GLS-sel most féláron szállítunk
A GLS-sel most féláron szállítunk

2021 május 04 1 perc olvasás

Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!
Minél többet teszel a kosaradba, annál nagyobb kedvezményt adunk ajándékba!

2020 november 02 1 perc olvasás