nyar
Büszkék vagyunk rád! Muti az ötösöket!
Büszkélkedj év végi bizonyítványoddal és váltsd ötöseidet kedvezményre!

Büszkék vagyunk rád! Muti az ötösöket!

Idén is eljött a nyár és túl vagyunk a bizonyítvány osztáson. Mindig nagy fejtörést okoz, hogy jutalmazzuk-e és ha igen, mivel a gyerekeket. 2019-ben is segítünk a döntésben!

2019. június 25. és július 15. között küldd el gyermeked bizonyítványának fotóját a webshop@jateksziget.hu e-mail címre, vagy mutasd be személyesen valamelyik Játéksziget üzletben és mi minden ÖTÖS jegyért 1% kedvezményt adunk! Sőt a tantárgyi dicséretek, valamint a példás magatartás és szorgalom plusz 1-1% kedvezményt jelentenek!

A szöveges értékelések esetében a kiválóan teljesített értékelést számítjuk ÖTÖSNEK.

Az email címünkre érkező bizi fotók esetén a bizonyítvány után járó kedvezményről kuponkódot küldünk az e-mail címedre, amely csak a webáruházunkban leadott rendelésekre érvényesíthető. A kedvezményre jogosító kupon 2019. augusztus 15-ig váltható be.

A Játéksziget üzletekben a bizonyítvány után járó kedvezmény azonnal levonásra kerül a vásárlásodnál.

A kapott kedvezmény akciós termékekre nem érvényes!
Részletes játékszabályzatot itt olvashatod!

A 'Jó bizonyítványért játék jár' elnevezésű promóció során gyűjtött személyes adatokat cégünk munkatársai kezelik a cél eléréséhez szükséges mértékben és ideig. Személyes adatait mindig bizalmasan kezeljük, és kizárólag a szolgáltatás - kedvezmény érvényesítése- nyújtásának törvényes és indokolt céljaira, az Ön hozzájárulásának erejéig használjuk fel.

A személyes adatokat csak addig őrizzük meg, amíg az kezelésük céljának teljesüléséhez szükséges, tehát amíg a szolgáltatást- kedvezmény érvényesítése- igénybe veszi, kivéve, ha az alkalmazandó jogszabályok azok további kezelését (tárolását) írják elő.