Új LOL Surprise OMG babák a láthatáron!

2020 szeptember 11 2 perc olvasás

LOL OMG S3

Megérkezett a harmadik sorozat, azaz a Series 3, amelyben ezúttal is fantasztikusan csinos LOL OMG babák vannak! Az egyik egy divatguru, a másik egy tanárnő, míg a harmadik egy menő görkoris csaj!
Vajon melyiknek mit rejt a doboza és milyen különleges kiegészítőik vannak?

LOL OMG babák S3 – a harmadik sorozat

Ahogyan azt már megszokhattuk, az OMG divatbabák ezúttal is egy nagy papírdobozban érkeznek és összesen 20 darab meglepetést rejtegetnek a dobozaikban! Sőt, már maga a doboz is a játék része, ugyanis ha óvatosan bontjuk ki a csomagot, kiválóan használható ruhás szekrényként és öltözőként a babák mellett.
A játék kicsomagolása során ezúttal is egymás után kerülnek elő az OMG baba ruhái és izgalmas kiegészítői, na és persze maga a baba! A babák ugyanolyan méretűek, mint a korábbi LOL OMG babák, vagyis kb. 30 cm magasak. A kezük és a lábuk mozgatható, a frizurájuk formázható, a kiegészítőik pedig elképesztően hasonlítanak a valódiakra!

Milyen babák vannak a harmadik LOL OMG sorozatban?

Nagyon különbözőek a csajok, mindegyikük egészen más karakter, így biztosan minden kislány megtalálja köztük a hozzáillőt.
Class Prez egy tanárnő, ezért az ő outfitje a leginkább visszafogott a lányok közül. Roller Chick egy vagány görkorcsolyás baba, akinek a stílusa a hetvenes évek diszkóit idézi, az egyik ruhája jobban csillog, mint a másik.
A harmadik OMG széria babái közül kétségkívül Da Boss, a divatdiktátor a legfeltűnőbb baba, aki nevéhez hűen szereti a saját kezében tartani a dolgokat. Hatalmas göndör hajzuhatagának és óriási fülbevalóinak köszönhetően biztosan mindenkinek megakad rajta a szeme!
Vajon a Te kislányod melyik babának örülne a legjobban, melyik illik leginkább az ő stílusához?
Új OMG babák
Mi van a LOL OMG S3 dobozokban?

A doboz szerencsés bontogatójára sok kis apró meglepetés vár, hiszen egy LOL Surprise játék kibontása mindig nagy élmény a gyerekeknek. Nem véletlenül örvendenek akkora népszerűségnek a különböző LOL Surprise „kicsomi” videók, hiszen mindig nagyon izgalmas látni az újabb és újabb apró kiegészítőket, ahogy sorra kerülnek elő a dobozból.
Ezúttal ezek a meglepetések lapulnak az OMG babák dobozában: táska, kalap, cipő, görkorcsolya, fülbevaló, karkötő, hajgumi, hajkefe, szemüveg, kabát, szoknya, leggings, fotóbox, állvány, valamint minden babának benne van a horoszkópja is egy kis füzetben.
A felsoroltak mindegyike persze nem szerepel az összes baba dobozában, hiszen éppen ez a lényeg, hogy mindegyikük más-más kiegészítővel érkezik és van, ami csak a kicsomagolás során derül majd ki!

Ha esetleg nem ismernéd a korábbi LOL Surprise OMG babákat, ide kattintva őket is megnézheted!

Blog témájú írások

Bing és barátai
Mit kell tudni a Bing és barátai meséről?

2020 szeptember 18 2 perc olvasás

Karácsonyi ajándék
Már most közzétették a legnépszerűbb karácsonyi kívánságok listáját!

2020 szeptember 16 2 perc olvasás

Batman játékok
Batman játékok: keltsétek életre Gotham City-t otthon!

2020 szeptember 10 2 perc olvasás