Thomas és barátai soha nem mennek ki a divatból!

Thomas és barátai soha nem mennek ki a divatból!

Gondoltad volna, hogy Thomas, a gőzmozdony története egészen 1945-ig nyúlik vissza?! Vagyis ma már nagypapák és nagymamák azok az angol gyerekek, akik egykoron a legelső Thomas könyveket lapozgatták! Az első Thomas, a gőzmozdony film pedig 1984-ben került adásba Angliában, tehát mondhatjuk, hogy Thomas és barátai már generációk óta hódítják a vonatokért rajongó gyerekek szívét!


Thomas, a gőzmozdony filmek


Eredetileg egy angol lelkész mesélte a fiának esténként a maga által kitalált Thomas, a gőzmozdony történeteket, míg nem aztán egy napon papírra is vetette a sztorit. Egyből hatalmas siker lett a könyv, így sorra jelentek meg az újabb részei. Az első Thomas rajzfilm megjelenéséig azonban évtizedekig kellett várni, viszont elképesztően nagy sikert aratott rögtön a megjelenése után, hirtelen minden kisgyerek saját Thomas vonatra vágyott!

Tudtad, hogy a Thomas, a gőzmozdony első ötven részében Ringo Starr, az egykori Beatles tag volt a narrátor? A későbbiek folyamán aztán még számos hollywoodi sztár is feltűnt a mesélők között, többek között Alec Baldwin és Pierce Brosnan hangján is megszólaltak a gőzmozdonyok!


Thomas és barátai játékok


Persze a rajzfilm megjelenése után azonnal beindult a Thomas és barátai játékok gyártása! Angliában 11 éven keresztül Thomas állt az óvodásoknak eladott játékok élén és persze Amerikát is meghódították a vonatos játékok és a Thomas mesekönyvek.

A gyerekek azóta is lelkesen gyűjtik a gőzmozdonyokat és a különböző Thomas figurás játékokat a világ minden részén. Akár Thomas, akár Percy, James vagy éppen Henry a gyereked kedvence, bármelyiket könnyedén beszerezheted és akkor ti magatok is elő tudjátok adni otthon a meséket! Ha pedig a kisfiad szereti a meglepetéseket, akkor meglepheted őt egy Mini meglepetés mozdonycsomaggal is, amelyben a 20 ismert játékvonat egyike lapul!

Thomas-a-gőzmozdony-játékok


Akár versenyezhetnek is egymással a mini mozdonyok!


A Thomas Mini Mozdonyokhoz egy szuper motorizált versenypálya is tartozik, amellyel már akár egy 3 éves is önállóan tud játszani. Csak oda kell helyezni a startvonalhoz Thomast és a barátait, a motorizált darun felsiklanak és már indulhat is a verseny a szuper gyors pályán, amely olyan, mint egy hullámvasút, mivel még egy nagy hurok is van benne! Ha pedig egy mozdony végigment a pályán, csak vissza kell tenni a starthoz és már folytatódik is a verseny.