nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Tangle, a bárhol előkapható unaloműző

Tangle, a bárhol előkapható unaloműző

Ha még nem ismered a Tangle játékot, akkor eláruljuk neked, hogy a játék szlogenje úgy hangzik angolul, hogy „Tangle - that fun, twisty thing”, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy az a „vicces, tekergetős izé”. Na de hogy lehet ilyen népszerű egy ennyire egyszerűnek hangzó tekergetős játék? Ennek járunk utána ebben a cikkben!

Mi a Tangle?

A Tangle egy igazi babrálós ügyességi játék, aminek legfőbb célja, hogy lefoglalja a kezünket, ha éppen unatkozunk. Kis helyen is elfér, így könnyen előkapható utazás vagy várakozás közben, de még a felnőttek irodaasztalán is gyakran ott figyel ez a tekergetős kreatív játék.
Ha hiszed, ha nem ugyanis a Tangle már közel 40 éves és ez idő alatt elképesztően sokat eladtak belőle a világon! Pedig annyira egyszerű az egész! Apró, színes műanyag darabok, amelyek egy pöcökkel egymásba illeszthetőek és szabadon lehet tekergetni vagy épp bővíteni az egyre hosszabb alkotást!
Tekergetős játék
Lányos és fiús Tangle is létezik

Naná, hogy van külön lányos és fiús Tangle is! Persze nincs lényeges különbség a kétféle Tangle között, csak annyi, hogy az egyik kifejezetten csajos színekben pompázik. Igazság szerint nyugodtan lehet bátran vegyíteni a különböző Tangle típusokat, hiszen itt épp az a lényeg, hogy minél színesebb legyen a végeredmény. Vannak például metálos csillogású Tangle tekergetők is, ezekkel is remekül fel lehet dobni a Tangle kígyónkat.
A Tangle készségfejlesztő kreatív játékok mind kompatibilisek egymással, így a különböző színű és felületű játékokat bátran össze lehet kapcsolni egymással. Sok változata létezik, mégis mindnek ugyanaz a felépítése, csak színben és textúrában lehet közöttük különbség.

Mire jó a Tangle?

A Tangle egészen új megközelítésből mutatja meg a kreativitásunkat, hiszen egyszerre ötletes, szórakoztató és ügyességi játék. Remekül bevethető a stressz levezetésére is, hiszen a játék babrálása közben biztosan mindenki megnyugszik, miközben észrevétlenül fejleszti a matematikai készségeket és ösztönzi a figyelem fenntartásának képességét is.
Készülhet belőle karkötő vagy nyaklánc vagy bármilyen nonfiguratív alkotás, ami talán csak kívülről tűnik annak, hisz lehet, hogy a gyereked épp egy aranyos kutyust lát bele.
Remek választás a Tangle kütyüzés helyett is, hiszen kiválóan lefoglalja a kezeket. A játék ugyan már 3 éves kor felett javasolt, azonban csak akkor add kisebb gyerek kezébe, ha már biztos vagy benne, hogy nem teszi be a szájába a Tangle darabjait. Onnantól viszont szabad a pálya, lehet gyűrni és tekergetni a Tangle-t, hiszen a darabjait direkt strapabíróra tervezték, hogy kiállja a sok-sok tekergetést.