Szunyókáló vidra – a legcukibb altató plüss

2020 október 30 2 perc olvasás

Szunyókáló vidra

Tudod, hogy mik azok az altató plüssök? Nagyon hasznosak tudnak lenni az esti altatásnál, így ez a tüneményes Fisher-Price Szunyókáló vidra is remek ajándék lehet egy újszülöttnek vagy akár már a babaváró bulin is meg lehet lepni vele a kismamát! Hidd el, minden nap áldani fogja a neved az anyuka, hogy egy altató plüssel lepted meg őket!

Miért olyan népszerűek az altató plüssök?

Ezek a kívülről is nagyon cuki altató plüssjátékok kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy megnyugtassák és álomba ringassák a babát! Kellemes dallammal és varázslatos fényekkel segít természetes módon megnyugtatni a kicsiket, de éppen csak annyira, hogy elcsendesedjenek és el tudjanak aludni.
Akár külön dallam is kísérheti a babák napközbeni és esti elalvását, ezzel is segítve a napi rutin kialakítását. A babák nagyon hamar össze tudják kapcsolni a külvilágból érkező ingereket a naponta ismétlődő eseményekkel, így a nyugtató dallamok egy idő után már egyet jelentenek számukra az alváshoz való készülődéssel.
Altató plüssjáték
Mit tud a Fisher-Price Szunyókáló vidra?

A tündéri és mókás interaktív plüss vidra tökéletes alvó barát, hisz számos olyan funkcióval bír, amelyek megkönnyítik a baba elalvását. A kis vidra félórányi nyugtató zene lejátszására képes és még akár lágy fényeket is beállíthatunk mellé a kicsik igényeinek megfelelően. Vannak babák, akiket nem zavar a sötétség az elalvásnál, de van, aki ragaszkodik a tompa fényekhez.
És ez még nem minden, a Szunyókáló vidra legérdekesebb tulajdonsága ugyanis a légzéshez igazodó ritmikus mozgás, mely a közelség és a biztonság érzetét kelti a csöppségekben. Természetesen ez nem helyettesíti anya vagy apa meleg ölelését, azonban az altatás néha igencsak el tud húzódni a kisbabákkal és ilyenkor jól jöhet egy kis extra megnyugtatás a babának!

Ismered a Fisher-Price márkát?

Mint oly sok bébijátékot, a Szunyókáló vidrát is Fisher-Price kínálatában találjuk meg. Tudtad, hogy a Mattel legismertebb és legkedveltebb márkája lassan kilencven éves lesz?
Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb márka a kisgyerekes szülők körében, hiszen a Fisher-Price neve hosszú évek óta egyet jelent a kiváló minőségű bébijátékokkal!
Ma már egyébként újszülött kortól egészen 5 éves korig kínál játékokat a Fisher-Price, így mindig érdemes átböngészni a játékaikat, ha például valakinek ajándékot keresel! Bátran rábízhatod magad a játékok dobozán látható életkori ajánlásokra is, ha esetleg bizonytalan vagy az ajándékválasztás során, mert nagyon jól határolják be a termékekhez ajánlott életkorokat.