Szerezd be a húsvéti dekorációt a Játékszigettől!

2020 március 25 2 perc olvasás

Húsvéti lakásdekoráció

Idén sajnos kimarad a húsvéti készülődés az óvodában, az iskolában és a bölcsiben, úgyhogy rajtunk a világ szeme, hogy húsvéti hangulatba hozzuk a gyerekeket!
Öltöztesd tavaszi díszbe a lakást, akár együtt a gyerekekkel! Szerencsére ehhez ki se kell tennetek a lábatokat a lakásból, mert akár a Játékszigetből is meg tudjátok rendelni a húsvéti dekorációkat!
Olvass tovább a tippjeinkért!

Tojásdíszítő tippek

Tudjuk, hogy benne van a pakliban, hogy idén akár teljesen elmarad a locsolkodás, a tojásfestés és tojásdíszítés azonban akkor sem maradhat el! Mutatunk pár tippet, hogy a hagyományos tojásfestési technikán és a csomagban található matricák felragasztásán kívül, hogyan lehet még egyedibbé varázsolni a tojásokat!
Mi lenne, ha a befestett tojásokat idén például csipkékkel, pillangókkal és virágokkal dekorálnátok ki? Ebben a tojásdíszítő készletben a festéshez még tojásfestő tabletták is vannak, szóval tényleg csak a tojást kell külön beszerezned! Ha megvan a festés, a doboz hátulján lévő perforált rész kivágásával megkapjátok a tojástartót, ahol nyugodtan száradhatnak a színes tojások. Utána pedig csak rajtatok áll, hogy a pamutcsíkokból, virágokból, pillangókból hogyan varázsoljátok egyedivé a tojásokat!
Ha pedig valami egyszerűbb, de mégis különleges tojásdíszítést szeretnétek, tegyetek rá ilyen gyönyörű, fehér színű tojásmatricákat! Képzeld csak magad elé, hogy milyen szépen mutatnak majd az egyszínű tojásokon!
Sajnos most nem biztos, hogy lesz lehetőség barkaágra akasztanotok a tojásokat, de ha egy tálban szépen elrendezitek az elkészült műveket, gyönyörű dísze lehet az étkezőasztalnak a húsvét előtti napokban!

Húsvéti lakásdekorálás

Otthon is rengeteg húsvéti dekorációt tudtok készíteni, de akár kész húsvéti lakásdíszeket is tudtok vásárolni! Nézd csak, ezeket a tüneményes nyuszikat és csibéket például bárhova kifüggesztheted, akár még a gyerekek szobájába is! Persze húsvéti tojásdíszeket is választhatsz vagy gyárthatok ti magatok is tojásokat.
A legkisebbeknek húsvéti nyomdákat javasolnánk, ezzel kedvükre tudnak ők is dekorációkat vagy üdvözlőlapokat készíteni! Ez a húsvéti nyomdakészlet például hatféle klasszikus húsvéti mintát tartalmaz, így a nyuszitól kezdve, a bárányon át mindenféle húsvéti mintát tudnak vele nyomdázni, majd kiszínezni a gyerekek!
Húsvéti dekoráció
Húsvéti dekoráció vásárlása

Válogassatok akár a gyerekekkel közösen a húsvéti dekorációk között a Játéksziget webáruházban, rendelj online és pár napon belül már kezdhetitek is a lakás kidíszítését! Ki se kell tennetek a lábatokat a lakásból! És ha már úgyis rendelsz, érdemes egyúttal a húsvéti ajándékokra is gondolnod!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás