nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Squeezamals – több mint egy sima plüss!

Squeezamals – több mint egy sima plüss!

Tudod, hogy miért olyan különlegesek a Squeezamals plüssök? Az egy dolog, hogy nagyon cukik és lehet őket gyűjteni, van azonban még egy szuper tulajdonságuk is! A Squeezamals figurákat könnyedén össze lehet nyomni újra és újra, mivel a bennük található memóriahabnak köszönhetően mindig visszanyerik az alakjukat! És ez miért jó? Máris eláruljuk!

Összenyom, elenged, összenyom, elenged...

Nem érted hogyan képes egy gyerek akár tíz percig is nyomkodni a Squeezamals plüssét például az iskolából hazatérve? Lássuk csak, Te mit is szoktál csinálni, amikor fáradt vagy feszült vagy? Nyomkodod a telefonodat? Esetleg nekiállsz megcsinálni a vacsorát és mire kész, azon kapod magad, hogy magad mögött hagytad a munkahelyi konfliktusokat?
A gyerekekben ugyanúgy sok feszültség gyűlik össze a nap folyamán és nem biztos, hogy ki tudják szaladgálni magukból a játszótéren. Sőt, nekik még azért is nehezebb a dolguk, hogy sokszor meg sem tudják fogalmazni maguknak a problémájukat!
Squeezamals plüssök
A Squeezamals nyomkodása megnyugtatja a gyerekeket

A gyerekeknek is ugyanúgy jól tud jönni néhány nyugodt pillanat a nap végén, amikor egy kicsit alkalmuk van megnyugodni és a monoton mozgás mellett ki tud kapcsolni az agyuk. Ez történhet nagymozgás, például úszás közben, de lehet egy olyan cselekvés is, mint például egy stresszlabda nyomkodása, ami egyébként sok felnőtt irodaasztalán is megtalálható!
A Squeezamals nyomkodása tehát a gyerekeknél pontosan ugyanazt jelenti, mint a felnőttek esetében a pörgettyűzés vagy egy tárgy morzsolgatása.

Mi mindenre jó még emellett a Squeezamals?

Persze biztosan bőven akad olyan gyerek is, akiket a Squeezamals nyomkodása helyett sokkal jobban izgat a plüssök cukisága! A lányok közül pedig sokan egyfajta divatkiegészítőként is tekintenek az illatos, pihe-puha plüssökre, hiszen a kulcstartó méretű Squeezamals plüssöket kifejezetten úgy alakították ki, hogy könnyedén fel lehessen tenni őket bárhova. Feldobhatják vele a gyerekek az iskolatáskájukat, rátehetik akár a kabátjuk cipzárjára vagy az övükre is!