Poopsie – a slime és a cuki unikornisok ötvözete

Poopsie – a slime és a cuki unikornisok ötvözete

El se tudod képzelni, hogyan is kerülhetnek egy játékba az unikornisok és a slime-ok? Ha hiszed, ha nem, az aranyos kis Poopsie unikornisok elfogyasztják a csomagban található különleges unikornis tápot és ezután slime-ot ürítenek magukból! A gyerekek pedig megőrülnek érte!

A Poopsie unikornist világszerte imádják a gyerekek


Vannak játékok, amelyekkel nagyon könnyű azonosulni szülőként, akad azonban olyan is, ahol ez egy fokkal nehezebben megy. Na, a slime-ot ürítő kis Poopsie unikornis éppen egy ilyen. Felnőttként nehéz megérteni, hogy miért imádnak a gyerekek egy pisilő-kakiló játékot, azonban ha kicsit mögé nézünk a dolognak, máris kevésbé meglepő.

Gondoljunk csak bele, mennyire imádják a gyerekek a klasszikus pisilős babákat is! Hiszen őket még annyira lenyűgözi, hogy „ami bemegy, az hamarosan kijön”, hogy egyszerűen nem tudnak betelni vele! Alig néhány éve tanulták meg ők maguk is ezeket a folyamatokat kontrollálni, néha még ezután is előfordulhatnak „balesetek”, ezért nagyon foglalkoztatja őket ez a téma és örömmel játsszák ki magukból az ezzel kapcsolatos érzéseiket.

Poopsie-unikornis-slime

Hányféle Poopsie unikornis kapható?


Magyarországon jelenleg négy különböző Poopsie játékot tudsz megvásárolni a Játéksziget üzletekben, ezek között találsz alacsonyabb árú és egészen exkluzív készletet is!

Az üdítős doboz formájú dobozban kapható Poopsie Sparkly Critters unikornisok pár korty üdítő elfogyasztása után egy-egy testnyílásukból slime-ot fröcskölnek szerte a világba! Az unikornis táp mellett a készlet tartalmaz egy etetőkanalat és egy visszazárható zacskót is, amiben aztán tárolni lehet a slime-ot. Az állatkák mindegyike csillogó unikornis szarvat visel és összesen 15 - féle létezik belőlük, így akár gyűjteni is lehet őket!

A Poopsie Slime Surprise szettekhez jár egy csomag mágikus aroma és egy kulcstartóként is használható tároló is! 18 különböző színű slime-ot lehet összegyűjteni ezzel a készlettel, az aranyszínű slime azonban nagyon ritka kincs ám közöttük!

Melyik a legmenőbb Poopsie játék?


A legmenőbb Poopsie kétségkívül a fésülhető sörénnyel rendelkező nagyméretű, bájos unikornis, ezzel a készlettel ugyanis négy különböző slime-ot lehet készíteni, valamint bili, mérőedény és számos egyéb cuki kiegészítő is tartozik hozzá. Csak meg kell itatni az unikornist az összekevert táppal, elfordítani a hátán a kapcsolót, ráültetni a bilire, megnyomni a köldökét és már pottyan is a slime a bilibe!

Kattintsd ide és ismerd meg Poopsie választékunkat!