Plüss unikornist keresel? Segítünk!

2020 február 05 2 perc olvasás

Plüss unikornis

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mitől ennyire népszerűek az unikornisok? Milliónyi divatkiegészítő, ruha, írószer, kütyü, gumimatrac stb. dísze az unikornis minta manapság és az őrület bizony nem csak a gyerekekre jellemző!
Most megmutatjuk, hogy melyek a legcukibb és a legmenőbb unikornis plüssök manapság a gyerekek között, mert már nem is olyan könnyű lépést tartani az éppen aktuális „unikornis trenddel”!

Interaktív plüss unikornis

Egy unikornist önmagában is nagyon cukinak találnak a kislányok, de ha még tud is valamit a kis egyszarvú, na az már egyenesen maga a csoda nekik!
Rainbow, a hosszú szőrű plüss unikornis például világít és nyerít, ha megsimogatja őt a gazdája! Vagy ott van a tüneményes Wish Me Kívánságpajti is, aki bármikor meghallgatja a gazdija titkát és biztosan nem is adja tovább senkinek! Persze ő is hasonlóan reagál a kedvességre, tud világítani a szarvával és nevetgélni is, mindezek mellett pedig hangosan nyerít, ahogyan az egy unikornishoz illik! Négy érzékelő pont van a Kívnáségpajti unikornis testén és ha a gazdája ezekhez megfelelő módon ér hozzá, bizony nem marad el a cuki reakció a részéről.
Interaktív plüss unikornis
Altató unikornis plüss elalváshoz

Na ezt a kis unikornist a szülők is nagyon szeretik, hiszen kifejezetten abban segítik a gyerekeket, hogy minél könnyebben és nyugodtabban el tudjanak aludni! Aki ugyanis hozzábújik a Varázslatos Altató Unikornishoz, biztosan szépeket álmodik majd a különleges fényeknek és dallamoknak köszönhetően. A puha bundájú és elképesztően aranyos Lullabrites unikornis megnyugtató fénnyel világít, valamint három különböző altató dallamot is le tud játszani az elaludni készülő gyerekeknek.

Szerinted hányféle plüss unikornis létezik?

Persze ha egy egyszerűbb unikornist keresel, akkor is hatalmas a választék! Nagyon menők manapság például a Squeezamals plüssök és persze unikornist is találsz közöttük, kisebb és nagyobb méretben is. Az illatos Squeezamals unikornisnak az a különlegessége, hogy ha összenyomod, akkor a benne lévő speciális memóriahabnak köszönhetően pillanatok alatt visszanyerik a formájukat!
A kisebb méretű plüss unikornist a rajta található akasztónak köszönhetően bárhova fel is lehet akasztani és lehet vele díszíteni például az iskolatáskát, de akár a kabát cipzárjára is rákerülhet!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás