Óriás plüssjátékot keresel?

2020 február 14 2 perc olvasás

Óriás plüss maci

Egy óriási méretű plüssfigura egész más funkciót tölt be, mint egy kézben fogható, kicsi, alvós plüss. A nagyméretű plüssjátékok sokkal inkább dekorációként szolgálnak, mintsem ide-oda vihető plüssállatként. Elképesztően látványosak és akár önmagukban is fel tudnak dobni egy minimalista gyerekszobát is.

Mire lehet használni egy óriás plüsst?

A gyerekek meglepően sokáig odáig vannak a plüssökért, mindig meg tudnak nevezni egy újabbat, hogy olyan még épp nincs nekik és majd elepednek érte. A szülők ugyanakkor egy idő után általában besokallnak és azt mondják, hogy több plüssállat ugyan be nem teszi a lábát a lakásba.
Ha azonban még csak a szülőség elején jársz, érdemes elgondolkodni, nem lenne -e esetleg jobb ötlet öt különböző kicsi plüss helyett inkább egy óriási plüssjátékot venni és azt odaültetni a gyerekszobába? Nagyon feldobja a szobát és végigkísérheti egy kisgyerek első éveit. Eleinte persze csak nézegetni fogja, később azonban már oda lehet ültetni a nagy plüsst az ágyra, így hozzábújva lehet akár aludni és gyerekkora ikonikus plüsseként emlékezhet rá majd mindig vissza a gyerek.

Minden gyerek álma egy óriás plüssmackó!

Amikor óriás plüssről beszélünk, akkor nem viccelünk ám, tényleg óriási játékokra gondolunk! Beni, az óriás plüssmackó például magasabb, mint 100 cm (ez az ülőmagassága)! Viszonyításképpen annyit mondunk, hogy ezt a magasságot egy kisgyerek általában négyéves kora körül éri el, tehát kicsiként úgy tud bekuporodni egy gyerek a maci ölébe, mintha csak egy puha karosszékben foglalna helyet. Idővel persze nagy védelmező plüssmackóból inkább játék „baráttá” lép majd elő a maci, akit ide-oda lehet vonszolni a lakásban, hiszen a gazdája is felcseperedik hozzá!
Ha egy ilyen óriás plüssmacival lepsz meg egy újszülöttet, egy igazi, sok éven át kitartó játékkal leped őt meg!
Óriás plüss cica
Ennél azért kisebb óriás plüssre gondoltál?

Jó, jó, tudjuk, hogy nem mindenki szeretne egy ekkora nagy plüss állatot, úgyhogy mutatunk néhány egy méter alatti versenyzőt is! Ez a tüneményes, eredeti Walt Disney Füles plüssfigura például minden kisgyerek szívébe azonnal belopja magát a pihe-puha bundájával, fekete sörényével, masnis farkával és 60 centis magasságával.
Vagy itt van ez a puha bundájú, nagyon aranyos, óriás plüss cica is, akinél kedvesebb álomőrzőt el sem tudunk képzelni! Heverészhet a gyerekágyon vagy akár a gyerekszoba egyik polcán is, a maga 70 centijével biztosan nem marad észrevétlenül.
Az Így neveld a Sárkányodat rajongók előtt pedig biztosan nem ismeretlen Fényfúria, a tündéri sárkánylány, aki Fogatlannak is egyből megtetszett a mesében. Ez a 70 centinél hosszabb, bájos plüss sárkány a lányos és a fiús gyerekszobákat egyaránt díszítheti.

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás