OMG, kicsomizhattuk az OMG Dance babát!

2021 május 03 3 perc olvasás

OMG dance baba

Az aprócska LOL babák már eddig is nagyon népszerűek voltak nálunk a családban, a LOL Surprise OMG babákhoz viszont még nem volt szerencsénk. Naná, hogy hatalmas sikert aratott a hozzánk érkezett baba, bár nem hiszem, hogy ez bárkit is meglep, hiszen az OMG Dance széria hihetetlenül menő babákat rejt! Szuper a sminkjük, trendi a frizurájuk és még világítani is tudnak a sötétben. Hát kell ennél több a kiskamasz csajoknak?

Na de kik azok az OMG babák?

Ha eddig csak a gömbben lakó LOL babákat ismerted, akkor épp itt az ideje megtudnod, hogy a LOL babáknak bizony nővéreik is vannak, méghozzá a szuper csini OMG divatbabák! Ők teljesen mások, mint a kistesóik, sokkal inkább a Barbie babákra hajaznak, viszont kevésbé merev a testük, ezért jóval könnyebb őket öltöztetni.
Nálunk a legnagyobb meglepetést egyébként az okozta a LOL Surprise babákhoz szokott lányaimnál, hogy az OMG babák esetében mindig lehet tudni, hogy melyikük van a dobozban, míg a kicsi LOL babáknál ez csak a kicsomagolás után derül ki.
LOL OMG baba

Az OMG Dance babák kibontása egy életre kelt kicsomizó videó!

Aki látott már LOL Surprise játékot, az tudja, hogy itt a kicsomagolás már maga egy óriási szenzáció, ahogy szép sorjában kerülnek elő a meglepik a dobozból. Mondjuk mi már rögtön a doboznál leragadtunk egy öt percre, ugyanis nem akármilyen csomagolásban érkezett meg hozzánk az OMG Dance baba! A különleges doboz tulajdonképpen egy tévé, aminek az elején („a tévéképernyőn”) van egy kis fül, ezt mozgatva pedig képen látható baba máris bemutatja a tánctudását.
Mind a négy baba teljesen más zenei stílust képvisel, amiből itt máris kaphatunk egy kis ízelítőt. Persze a lányok gyorsan le is utánozták a tánclépéseket, addig el se kezdtük kibontani a babát!
Hozzánk egyébként B-Gurl, a break táncos OMG baba érkezett, aki egy igazán nem mindennapi, nagyon vagány csaj. Mondjuk a másik három OMG Dance baba se semmi, ahogy láttam a dobozon, de hát mi mást is várhatnánk tőlük, hiszen mind a négyen igazi partiarcok!

Nagyon sok kiegészítő tartozik ám az OMG babákhoz, talán ez az, ami leginkább megkülönbözteti ezeket a babákat a Barbie babáktól. Összesen 15 tüneményes kiegészítő található minden OMG Dance baba mellett és naná, hogy azok is mind passzolnak a babák egyedi stílusához. Itt aztán tényleg minden van, még a ruhák tárolására is gondoltak: ruhák, cipő, cipősdoboz, nyaklánc, babaállvány, vállfa, ruhatartó zsák, fésű stb.
Világító LOL baba
Extra bónusz meglepetés LOL módra

Na és most jön még csak a java! Tartozik ugyanis mindegyik babához egy különleges kis lámpa is, amivel ha megvilágítjuk a sötétben, a kiegészítőjük és a sminkjük is foszforeszkál. Persze előre nem lehet tudni, hogy pontosan mi világít majd a babán, úgyhogy ez kicsit olyan, mint a hideg-meleg vizes meglepetés az apró LOL babák esetében.
Mondanom se kell, hogy nálunk elég jó kis bulihangulat alakult ki este a gyerekszobában, amikor először aludt nálunk B-Gurl, úgyhogy egy idő után jobbnak is láttam éjszakára inkább magamhoz venni a lámpát…

EXTRA TIPP

Óvatosan bontsátok ki a dobozt és szerintem mindenképpen tartsátok meg, mert remekül fel lehet használni a babával való szerepjátékozáshoz. A doboz belseje olyan, mint egy szuper menő színpad, a háta pedig gyakorlatilag egy tévéújság, ami az OMG Dance babák műsorait sorolja fel és persze mind a négy babáról van kép is rajta.

A dobozon látható hivatalos ajánlás szerint egyébként az OMG babákat 4 és 9 éves kor közé lőtték be, de ez ne tévesszen meg senkit, a nagyobb lányok is nagyon fogják imádni ezeket a LOL divatbabákat! Sőt, ha engem kérdeztek, szerintem egy iskolás kislány még jobban is értékeli ezeket a szuper csajos, elképesztően színes és csillogó kiegészítőket az OMG Dance babákon!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás