nyar
Nerf autókilövő a legkisebbeknek

Nerf autókilövő a legkisebbeknek

Ha azt hitted, hogy a Nerf csak játékfegyvereket gyárt, akkor tévedsz, ugyanis kitaláltak egy olyan szuper autókilövőt, amelyet még az a szülő is szívesen a gyereke kezébe ad, aki egyébként nem szívesen vásárol játékfegyvereket.

A Te gyereked játszhat játékfegyverrel?


Bizonyára sok olyan szülő van, aki azt gondolja, hogy ha játékfegyvert ad a gyereke kezébe, akkor biztosan agresszívebb, esetleg erőszakosabb lesz majd a gyereke. Ez természetesen teljesen normális aggodalom egy szülő részéről, hiszen mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének.
Ugyanakkor tény, hogy bármennyire is zavarja egy szülőt a játékfegyverek létezése, attól még a fiát jó eséllyel semmi nem fogja megállítani abban, hogy az ujjaival, a kezével vagy akár egy faággal lövöldözőset játsszon. A lövöldözés amolyan tipikus fiús dolog, ezért sok szakember úgy véli, hogy teljesen felesleges megfosztani ettől a fiúkat, mert csak rosszul érzik majd magukat, hogy kimaradnak egy ilyen „férfias” tevékenységből és titokban kell lövöldözőset játszaniuk.

Autókilövő készlet játékfegyver helyett


A Nerf autókilövői éppen attól különlegesek, hogy ezek nem is fegyverek, sokkal inkább autós játékok. Bele kell helyezni a speciális kilövőbe a készlethez tartozó habszivacs kisautókat és már lehet is reptetni őket. Ki lehet próbálni, hogy egy szabadon felépített akadályon vajon át tudnak -e repülni, de tartoznak a készlethez is akadályok.
Egyben is meg lehet vásárolni az autókilövő készletet, de akár külön is kapható hozzá még kilőhető kisautó, ha valaki nem elégszik meg a készletben található autókkal, mert extra nagy versenyt akar rendezni! Létezik egyébként egy olyan dupla változata is az autókilövő készletnek, amellyel egyszerre akár két autó is kilőhető!

autókilövő

Mi a közös a Nerf autókilövőben és a Nerf játékfegyverekben?


A Nerf autókilövői egyébként hasonló elven működnek, mint a Nerf szivacslövő játékfegyverei, a különbség csupán annyi, hogy azoknak valódi játékpuska külseje van és autók helyett szivacstöltényeket lehet kilőni velük. Semelyikkel sem lehet sérülést okozni, hiszen mindkét játék esetében puha „töltényekről” van szó.
Lényeges különbség azonban, hogy míg a Nerf autókilövővel egyedül vagy ketten lehet igazán jól játszani inkább, addig a játékpuskákkal akár csapatban is lehet lövöldözni.