nyar
Nem szeret fürdeni a gyereked? Akkor vesd be a Gelli Baff-ot!

Nem szeret fürdeni a gyereked? Akkor vesd be a Gelli Baff-ot!

Sajnos szinte minden kisgyerek életében eljön az az időszak, amikor egyik napról a másikra nem hajlandó fürdeni. Ilyenkor általában valami negatív élmény hatása alatt áll, ami talán nem is az előző esti fürdés során történt, mégis úgy hatott rá, hogy már attól ordít, ha elkezdődik a készülődés a fürdéshez. Lehet, hogy megcsúszott a kádban és megijedt, vagy túl sok vizet nyelt a hajmosásnál, ki tudja... Sajnos amíg nem tud beszélni egy gyerek, addig csak találgatni lehet és persze trükközni, hogy visszahozzuk a kedvét a fürdéshez. Olvass tovább a tippjeinkért!

Nem szeret fürdeni? Zökkentsd ki a rossz élményből!


Próbáld meg kizökkenteni a gyerekedet és egyik este teljesen másképp intézni mindent a fürdés körül! Vess be egy illatos fürdőzselét, vegyetek elő strandjátékokat vagy tegyétek át a fürdést reggelre! Sokszor ugyanis ilyenkor már órákkal a fürdés előtt szorong a gyerek, mert tudja, hogy hamarosan eljön az este és állni fog a bál, mert nem akar beszállni a kádba. Hidd el, ha sikerül áttörni a gátat és elmúlik a fürdéssel kapcsolatos szorongás, akkor már nem lesz szükség ekkora felhajtásra a fürdés körül. Meg lehet azonban beszélni a gyerekkel, hogy hetente néhányszor ő választhatja ki, hogy melyik Gelli Baff fürdőjátékkal szeretné felturbózni a fürdővizét!


Gelli-Baff-fürdőjáték


Kinek melyik Gelli Baff fürdőzselé ajánlott?


Mindegyik Gelli Baff termék 100 százalékig biztonságos és bőrbarát, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy melyiket választod a gyerekednek! Arra viszont ügyelni kell, hogy a gyerek szájába ne kerüljön a mókás fürdővízből, így mindenképpen legyél ott végig mellette, ha hajlamos iszogatni is a vízből.

A Pattogó fürdőport kifejezetten a kisebb gyerekeknek javasoljuk, ennél a fürdőjátéknál ugyanis úgy lehet belekeverni a port a vízbe, hogy a gyerek már bent ül a kádban. Na és melyik gyerek ne rohanna fürdeni, ha tudja, hogy a kádba beülve nyomban elmerülhet a viccesen pattogó habokban?!
A többi Gelli Baff terméknél előbb kell elkészíteni a slime - és a zseléfürdőt, így azt lehet a fürdéshez készülődve akár a gyerekkel közösen is összekeverni. Hidd el, biztosan nem kell utána noszogatni, hogy pattanjon be egy nagy kád illatos zseléfürdőbe!

Segítség, nem akar fürdeni a kamaszgyerekem!


Általában a kamaszfiúkkal szokott előfordulni, hogy napokig nem lehet őket rávenni a fürdésre, pedig ők bizony már nem feltétlenül mindig babaillatúak! Észérvekkel nem biztos, hogy tudsz hatni a kamaszgyerekedre, ha viszont megleped őt egy menő Slime fürdőzselével vagy egy izgalmasan pattogó fürdőporral, talán megjön a kedve, hogy beüljön a kádba és elszórakozzon vele. Ne feledd, hogy a felnőttkor felé haladó, időnként meglehetősen szemtelen kamaszgyerekedben még ott lapul a gyerek, aki ugyanúgy képes az önfeledt szórakozásra! Ne rágd a fülét a fürdéssel, csak tedd le az asztalára és tuti addig nem nyugszik, amíg ki nem próbálja! És máris egy fürdéssel beljebb vagytok!