My Fairy Garden – a tündérkert játék

2020 április 03 2 perc olvasás

My Fairy Garden

Az idei tavasz nagy slágerei a My Fairy Garden játékok, amiben minden benne van, amit a lányok szeretnek: tündérek, gondoskodás és szerepjáték! Elképesztően cukik ezek a készletek még felnőtt szemmel is, tényleg igazi kis tündérkertek!

Mi a különbség a My Fairy Garden készletek között?

Léteznek kisebb My Fairy Garden szettek és persze vannak egészen nagy kertecskék is! A legkisebb és egyben legalacsonyabb árú tündérkert készlet a Teáscsésze kert és a Mini Virágcserép, azonban ezekben is ugyanúgy megtalálható a cuki ültetőedény az alátéttel, a tündér, az ültetésre váró magok és az aprócska eszközök és kiegészítők. Csak el kell ültetni a magokat, a kis tündér pedig az edény szélére kuporodva várja, hogy a törődő gondoskodás eredményeképp megjelenjenek az első hajtások!
Na és ott vannak az olyan óriási My Fairy Garden készletek is, mint például a Zöldséges kert! Ebben a tündérek mellett bogárház, szélforgó és rengeteg egyéb kiegészítő van, ráadásul az esővizes hordó segítségével azt is meg lehet tanulni, hogy hogyan lehet újrahasznosítani a vizet! A kétszintes virágcserép házikóba zsázsát és borsót lehet ültetni, amelyet aztán tényleg el is lehet fogyasztani!
Tündérkert ültetés
Unikornis és Sárkány kertek

Ezekben a My Fairy Garden készletekben a tündéreknek aranyos sárkányok és unikornisok is segítenek a kertek gondozásában! A Sárkány Toronykerthez például egy babasárkány és egy anyuka sárkány tartozik és a babasárkány tojáshéját akár a növények öntözésére is lehet használni.
Az Unikornis kert pedig egy valódi mesevilágba repíti el a kislányokat, ahol gyönyörű lugasok, kívánságkút, tündérkút és tündérhíd között lehet gondozni a saját termesztésű növényeket!
Az izgalmas és részletgazdag kiegészítők rengeteg szerepjátékra adnak lehetőséget a gyerekeknek a saját kis zöldjükben!

A My Fairy Garden játékok hány éves kortól ajánlottak?

A My Fairy Garden játékokat 4 éves kortól ajánljuk, persze ekkor még azért szükség van a szülői segítségre az ültetés során és a kert gondozásában. A nagycsoportos és iskoláskorú gyerekek azonban már ügyesen tudják ápolni a kertjüket!
Ezek a tüneményes kiskertek remek lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek arra, hogy végigkövessék az első pillanattól kezdve egy növény életét és megtapasztalják, hogy micsoda öröm, amikor a saját maguk által ültetett magocska életre kel. Az pedig, hogy aranyos kis tündérekkel együtt gondoskodhatnak a kertecskéről, még inkább meghozza a kedvüket a kertészkedéshez!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás