Mitől olyan különlegesek a Ludattica játékok?

2020 április 02 2 perc olvasás

Ludattica kirakók

Csak vess egy pillantást a játékokra és máris egyértelmű a válasz! Az összes Ludattica játék doboza gyönyörű és ha bármelyikbe belekukkantasz, fantasztikusan kidolgozott játékokat találsz, akár kicsiknek, akár nagyoknak készült! Hihetetlenül igényesek és szépek ezek játékok, tökéletes ajándék bárkinek! A sok darabból álló művészi kirakókkal akár még felnőtteket is meglephetsz!

Ludattica puzzle - akár felnőtteknek is

Gyönyörű Ludattica kirakók léteznek már az egészen kicsiknek is, mi azonban most a Ludattica Atelier kirakókat mutatjuk meg nektek, amelyek egytől egyig olyan csodálatosak, hogy akár egy felnőttnek is szuper ötlet lehet ajándékba!
Az Atelier sorozat kifejezetten a jól ismert művészeti alkotásokra fókuszál, így megtalálható közte például Van Gogh, Klimt és Picasso egy-egy műve is. Mindegyik Atelier puzzle 200-250 darabos, vagyis már egy felnőttnek is kihívást jelent az összerakásuk.
A játék doboza és a puzzle darabjai is igényesen kidolgozottak, egy igazi minőségi játékról van szó, így bátran meglepheted vele művészetkedvelő ismerőseidet, biztosan nagy siker lesz az ajándék!
Ludattica játékok
Ludattica memóriakártyák

Mindig jó érzés olyan játékot adni a gyerekek kezébe, amely abszolút az ő világukat tükrözi, azonban felnőttként is jól esik ránézni, kézbe venni. A Ludattica memórikártyák éppen ilyenek: szépek és letisztultak, ugyanakkor végtelenül bájosak és gyerek szemmel nézve is nagyon szórakoztatóak.
Mennyire menő például ez a nyalóka alakú memóriajáték? Itt ugyanis az a feladat, hogy a színes és mókás alakú nyalókáknak keressük a párját. De ha inkább a cukorkákra szavazol, akkor választhatod akár a cukorka formájú Cukorkás Édes Memóriajátékot is!
Persze vannak azért hagyományos memóriajátékok is. A kutyás Ludattica memóriajátékban például 20 szuper aranyos kutya keresi a pontos hasonmását, de ott vannak a tematikus memóriakártyák is, ahol például a város, a dzsungel és az évszakok témakörében lehet keresgélni a kártyapárokat.

Ludattica játékszettek

A Ludattica kreatív játékszettjei nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvence is! Egész egyszerűen azért, mert ezek a készletek csak megteremtik a játék feltételeit, a többi azonban a gyerekek fantáziájára van bízva!
Azonban a játéktábla sem áll össze csakúgy magától, a gyerekeknek kell összeállítani a városi helyszíneket, méghozzá úgy, mint egy kirakóst. És ha elkészült a butik, a könyvesbolt, a pékség vagy a garázs, már indulhat is a játék a szereplőkkel és a kiegészítőkkel! Több szett segítségével akár egy kisebb várost is össze lehet állítani tengerparttal!
Választhatod a sima Ludattica Playset készleteket is, ha azonban a Ludattica Kreatív Játékszettet választod, akkor még gyurmát is találtok a csomagban, amelyből a sablonok segítségével figurákat és kisautókat tudnak alkotni a gyerekek. Ha pedig minden felépült és készen áll a város, indulhat is a szerepjáték!

Blog témájú írások

Aquabeads gyöngy
Az Aquabeads gyöngyökből akár farmot is készíthetsz!

2021 október 14 2 perc olvasás

Magyar Brands Játéksziget
A Játéksziget ötödik alkalommal is MagyarBrands díjban részesült!

2021 október 12 2 perc olvasás

Tanuló robotpajti
Egy robot, ami együtt nő a gyerekekkel!

2021 október 08 2 perc olvasás