Mit rejtenek a Pikmi Pops nyalókák?

2019 július 26 2 perc olvasás

Pikmi Pops illatos plüss

Megnyugodhatsz, nyalókát biztosan nem, úgyhogy a fogak épségben maradnak! Találsz bennük viszont pihe-puha, illatos plüss figurát és még számos izgalmas apróságot! De hogy mit, az csak akkor derül ki, ha lekerül a nyalóka csomagolása!
Eddig három Pikmi Pops plüss széria jelent meg, ráadásul különféle méretű nyalókák és egyéb játékok is léteznek, úgyhogy ha szeretnél tisztán látni a Pikmi Pops birodalomban, akkor olvass tovább!

Miért olyan különlegesek a Pikmi Pops nyalókák?

Először is ott van a meglepetés faktor, amit ugye imádnak a gyerekek! Sosem lehet tudni, hogy mit rejt a Pikmi Pops nyalóka, ugyanakkor viszont nagyon is tudják a gyerekek, hogy kikre lehet számítani, mivel minden készlethez tartozik egy gyűjtői füzet, amelyben látják az állatkák neveit és lehetőségük van kipipálni a meglévő illatos plüssöket.
Másrészt, ezek a kis Pikmi szórmókok nemcsak addig illatoznak, amíg előkerülnek a nyalókából, hanem még hetekkel később is ugyanolyan finom az illatuk (még felnőtt orral is!), ráadásul megannyi apró kiegészítő is tartozik hozzájuk!

Nem tudsz eligazodni a Pikmi Pops nyalókák között? Segítünk!


Az első, amit fontos tudnod, hogy eddig három különböző Pikmi Pops széria jelent meg. Minden szériában vannak kisebb és nagyobb nyalókák, a szériák közötti különbség inkább a bennük található plüssökben és egyéb apróságokban nyilvánul meg. Itt ugyanis minden a meglepetésekről szól!
A nagy méretű, nyalókának álcázott játékszettek például egy óriási méretű illatos plüsst tartalmaznak, mellette pedig többféle tetkó, apró ékszer, pici zseléstoll, pufi matrica vagy éppen kitűzők lapulnak. A kisméretű nyalóka egy apró, ám ugyanolyan finom illatú plüssfigurát rejt és természetesen ehhez is tartozik egy kis fityegő, amit bárhova fel lehet fűzni. Ha nem szeretnél annyit költeni a Pikmi Popsra, akkor érdemes ezt a fajtát választanod, hiszen a meglepetés és a szagolgatás öröme itt is megvan.
Léteznek egészen exkluzív nagy szettek is, amelyben hat plüssfigura és rengeteg kiegészítő lapul, valamint van egy speciális kilövős Pikmi játék is! Ez utóbbi kivételesen nem nyalókában van, inkább úgy képzeld el, mint egy jégkrémet, amit ha alulról megnyomsz, kipottyan belőle egy konfettifelhőbe burkolózott illatos plüssfigura! A választék tehát óriási, bőven van miből választani!
Pikmi Pops kilövő

Pikmi Pops színezők és kreatív játékok


Ha a gyereked megőrül a kis Pikmi Pops szőrmókokért, akkor mutatunk neked egy tuti tippet, amivel remekül le tudod őt foglalni a nyári szünetben! Ha ellátogatsz a www.pikmipops.com oldalra, akkor az Activities menüpontra kattintva szuper kinyomtatható színezőket, könyvjelzőket, kártyákat, szülinapi meghívókat stb. találsz! Válaszd ki, hogy minek örülne a gyereked a legjobban, mentsd le és már nyomtathatod is! Meglátod, nagyon hálás lesz érte, hogy a kedvenceit színezgetheti!

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás