Vásárolj legalább 5000 forint felett és válassz ajándékaink közül!

Mi van a Pikmi Pops nyalókában?

Mi van a Pikmi Pops nyalókában?

Első ránézésre egy sima nyalókának tűnik a Pikmi Pops, pedig annál sokkal többről van szó! Nyalóka helyett ugyanis legalább egy cuki és illatos plüss lapul a gömbben, mellette pedig számos apró csajos meglepetés! Ha még nem láttál Pikmi Pops kicsomagolós videót, akkor most eláruljuk neked, hogy mi minden lapulhat egy „nyalókában”!

A Pikmi plüssök akár divatkiegészítőként is viselhetőek!


A Pikmi plüssök nemcsak azért különlegesek, mert csuda finom illatuk van, hanem azért is, mert divatkiegészítőként is lehet viselni őket! Felhúzható a Pikmi plüss gyűrűként az ujjacskákra, fel lehet csíptetni a ruhára vagy a hajpántra, de akár még az iskolatáskára is fel lehet lógatni! Minél nagyobb otthon a Pikmi gyűjtemény, annál jobban lehet variálni őket!
Mindegyik Pikmi Pops tartalmaz egyébként egy gyűjtői füzetet, amely segítségével nyomon követhető, hogy melyik illatos cukiság hiányzik még a gyűjteményből!

Milyen kiegészítők vannak a Pikmi plüssök mellett?


Azt talán már tudod, hogy léteznek kisebb és nagyobb Pikmi nyalókák. Van olyan Pikmi Pops, amelyben egy darab meglepetés illatos plüss rejtőzik és van olyan is, amelyben akár hat is, na és mellettük persze még sok-sok csajos cukiság is lapul!

A nagy Pikmi Pops játékszettek például egy óriási méretű illatos Pikmi plüsst tartalmaznak, mellette pedig többféle tetoválás, ékszer, toll, matrica vagy éppen kitűző van a hatalmas gömbben. A kisméretű nyalóka egy apró, finom illatú plüsst rejt és természetesen ehhez is tartozik egy kis fityegő, amit bárhova fel lehet fűzni.
Na és ott vannak a többdarabos, illetve az exkluzív nagy szettek is, amelyben összesen hat gömb, hat Pikmi plüss és rengeteg kiegészítő található!

Pikmi-pops-plüssök

A Pikmi Pops hány éves kortól ajánlott?


Az illatos plüssökkel akár már a kicsik is játszhatnak, viszont számos olyan apró kiegészítőt tartalmaz a Pikmi Pops, ami veszélyes lehet még nekik, ha a szájukba teszik. Ahhoz, hogy igazán biztonságosan és élvezetesen tudjanak játszani a plüssökkel és az apróságokkal a kislányok, érdemes megvárni az 5 éves kort.


Kattints ide, és ismerd meg Pikmi Pops kínálatunkat!